hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Hösten är här och idag har jag ett viktigt läkarbesök!

Idag kommer min Vårdcentralläkare hem till mig och idag är mötet väldigt viktigt eftersom vi ska gå igenom en del viktiga, och svåra, punkter. Jag hoppas det går bra! Det är allt jag kan göra. 

Det märks verkligen att det är höst nu. Sommaren är slut och semestrarna är slut. Nu har mina vårdbesök satt igång. Som väl är måste jag inte ta mig iväg för varje besök utan de flesta är telefonsamtal. 
 
Men det är ändå tufft. Just själva den grejen att på nytt ha saker och ting bokade är jobbigt. Det stressar mig och varje inbokad grej, även om det "bara" är ett telefonsamtal, är tufft. Och energikrävande. 

Jag hoppas dagens läkarbesök går bra! Mer än hoppas kan jag inte göra.  

Älskade lille Trisse pojken! 🐶❤️
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Känner så väl igen stressen med saker som måste göras. Även som du skriver ett telefonsamtal kan vara otroligt stressande. Särskilt om man inte känner den som ska ringa. Man vet aldrig vilket bemötande man får. Jag har inga fler besök förutom till ögonläkaren. Det är ingen som kan eller vet vad de ska göra. Jag har pausat hemtjänsten. Jag har inte förstått Hur illa däran jag är förrän nu när det är lugnt runt mig. Så jag vet hur du känner och håller tummarna för att det ska gå bra för dig idag. Tänker på dig så mycket men har inte haft ork att skriva. Men du finns i mitt hjärta för alltid. Lycka till idag min älskade Hanna❤️❤️❤️❤️🐶❤️❤️❤️💙💙💙I-M

Svar: Det är en väldigt jobbig stress vi har. Ja, något så "litet" som ett telefonsamtal kan verkligen vara otroligt stressande. Det är ME:n som har gjort oss så här lättstressade, men det har du säkert redan koll på. Hur känns det att hemtjänsten är pausad?
Tack så hemskt mycket, älskade, finaste du. Du är så snäll mot mig. Så otroligt snäll och det är jag evigt tacksam över. <333
Och du finns i mitt hjärta för alltid. Massa kramar älskade du <333 <333
Hanna Andersson