hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Idag blir en tuff dag med ett viktigt läkarbesök...

...så för att inte ödsla allt för mycket energi nu såhär tidigt på morgonen (klockan är fyra på morgonen nu när jag skriver detta. Jäkla sömnlöshet!) så skriver jag inget mer om själva besöket just nu.
 
Det kommer jag däremot såklart att göra inom de närmsta dagarna, samt även berätta för er vad det var för ny diagnos jag fick fem dagar innan julafton förra året.
 
Så håll utkik efter dessa inlägg om ni är nyfikna och vill veta vad det är för ny diagnos jag fick då samt om ni vill veta vad det är för viktigt läkarbesök jag ska på idag. 
 
De två sakerna har med varandra att göra. Pappa och jag ska träffa denna läkare idag på grund av den diagnos jag fick i december. När jag berättar allt kommer ni att förstå hur det hela hänger ihop! 

TACK så mycket för ert tålamod, mina kära läsar, och TACK så mycket för att så många fler av er nu gillar mina inlägg! Tack så mycket för det!
 
Det är ju bara att trycka på det lilla hjärtat i slutet av inlägget och när man klickar på hjärtst blir det rött och det betyder att man gillat!
 
Tack så mycket till er som gör det! Och ett lika stort tack till alla er som läser det jag skriver och kommenterar och stöttar på andra sätt och vis! TACK!  
 
Ni, och att ni läser, gillar och kommenterar, mina kära läsare, betyder mycket mer för mig än jag tror ni själva förstår! TACK! 💙💙💙 
 
Tack! Och snälla ni, önska mig lycka till idag på läkarbesöket! Det är verkligen ett viktigt besök och det bara MÅSTE gå bra! 💙💙💙
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Tänker extra mycket på dig idag, om det går, Stort lycka till mitt hjärta❤️ Älskar dig min underbara vän och mitt stöd❤️❤️🐶❤️💙💙💙I-M

Svar: Tack så mycket för det, älskade du <333 Jag älskar dig med, så mycket! <333 <333
Hanna Andersson