hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 25 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Idag behöver jag verkligen skratta...!

Ja, så är det verkligen! Efter att jag nu (för miljonte gången) varit helt klarvaken i mer än två dygn mår jag verkligen allt annat än bra. Jag mår otroligt uruselt för att vara helt ärlig.
 
Därför behöver jag skratta lite nu, känner jag, innan jag återgår till min strikta vila. Jag hoppas att ni skrattar tillsammans med mig, mina kära läsare! ❤️


 
 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Lilla hjärtat, klart att vi måste skratta. Att du orkar är en bedrift över allt förstånd. Men roliga bilder hittar du alltid. All kärlek till dig min vän❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🐶❤️🌹❤️🌹❤️I-M

Svar: Ja, det är verkligen så att vi bara måste skratta! Ja, visst är det över allt förstånd, det är det för mig med! Verkligen. Ja, på något sätt lyckas jag med det! Som väl är.
All kärlek tillbaka till dig, älskade du <333 <333
Hanna Andersson