hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Tyra, Tjorven och Trisse är mitt ALLT! 🐶❤️🐶❤️🐶

Det är verkligen något alldeles särskilt att vara allihop samlade, att ha hela flocken på en och samma plats. Att ligga i sängen helt omgiven av mina tre små hjärtan är något av det absolut bästa och mysigaste jag vet. 
 
De ger så mycket kärlek, ovillkorlig sådan, och de vill ligga tätt, tätt och få klappar och mysa. När jag klappar dem, turas om så alla får lika mycke mys och uppmärksamhet, ger de mig värme och lindrar min hemska frossa. Och de hjälper mig att vara här och nu, precis som de själva är. 
 
De är verkligen mitt största stöd i livet, hundarna. Och ett helt fantastiskt sällskap. Framförallt min lille Trisse pojk. Utan hundarna klarar jag mig inte. Så är det bara. 
 
Hundarna är mina finaste, bästa små vänner. Mina pälsbarn. Mina livlinor. De är mitt ALLT. De betyder ALLT. Inte bara för mig utan för hela familjen. Tyra, Tjorven och Trisse. 🐶❤️🐶❤️🐶
 
Jag passade på att fotografera lite igår när hela flocken var samlad. Jag tycker att några av bilderna blev riktigt fina. Vad ni tycker får ni själva avgöra när ni tar er en titt på dem.  
 
Jag hoppas att det kommer ut ett till inlägg idag, då med bara bilder. Om jag inte lyckas (orkar) få ut bilderna senare idag får det bli morgondagens inlägg. 
 
Såhär hade vi det, hundarna och jag. Timma efter timma... Så otroligt, underbart mysigt. 🐶❤️🐶❤️🐶
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Vilken otrolig lycka att ha så många små vänner. Förstår hur mycket det ger dig och andra sjuka att ha ett djur omkring sig. Bara lycka och kärlek. Du är värd allt det i ditt liv. De är lyckliga över att ha dig som matte och extramatte. Önskar att alla djur fick ha det så bra. All kärlek till dig min högt älskade vän❤️🐶❤️🐶❤️🐶❤️❤️😘😘💙💙I-M

Svar: Ja, det är en oerhörd lycka att ha Tyra, Tjorven och Trisse i mitt liv. Så är det verkligen! De är HELT underbara och helt otroligt viktiga för mig, som jag vet att du vet. Och jag är otroligt lycklig som får ha dem i mitt liv.
Jag kramar och pussar på Trisse varje dag från dig. <333
All kärlek till dig, älskade finaste vän <333 <333
Hanna Andersson