hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Nu pusslar vi när världens bästa grannar är ute och reser!

Som jag skrivit någon gång tidigare har vi världens bästa grannar som bokstavligen får denna familj att klara sig på vardagar tack vare att de tar ut Trisse på promenad så gott som varje dag vid kvart i tolv. 
 
Utan dem, ett äldre par, hade mamma, pappa och Lina tvingats turas om att åka hem på lunchen för att gå ut med Trisse och visst hade det funkat. Ett tag. Men inte i längden. 
 
Så våra underbara grannar är verkligen guld värda att ha! Det är dessutom väldigt bra och tryggare för mig att de finns bara några meter bort och de har egen nyckel så om jag skulle svimma eller ramla på golvet så kan jag ringa dem så kan de komma in och hjälpa mig upp till sängen igen. 
 
De är verkligen toppengrannar och de älskar Trisse och Trisse älskar dem. 
 
Nu är de ute och reser i två veckor. De åkte igår och är tillbaka om nästan exakt två veckor så nu i två veckor är det pusslande som gäller. Mamma och pappa och Lina får turas om att ta sig hem på lunchen för att ta ut trisse på promenad. 
 
Och eventuellt ge mig mat om jag skulle orka det, vilket tyvärr är högst sällan jag gör. Tänk så mycket enklare det hade varit om jag kunde stå på mina två ben och ta ut Trisse på en liten promenad själv. Tänk OM det hade funkat!
 
Men det går ju inte. Jag vet ju det. Det är över fem, snart sex, år sedan jag kunde ta ut Trisse på en liten kort kisspromenad sist. Så längesen är det! Galet. Sjukt. Sorgligt. Men sant. 
 
Om två veckor är världens bästa grannar tillbaka och då är det business as usual. Tills dess är det lite pusslande, men det löser sig. Är det inte längre tid än två veckor så går det att ordna. Som väl är. 
 
Trisse förstår inte alls varför, men han tycker det är jätteroligt att mormor eller morfar eller Mamma 1 (Lina alltså) kommer hem mitt på dagen. Det händer aldrig annars så han är jätteglad. Och samtidigt helt oförstående. Lille gubben. 🐶❤️
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Underbara grannar, man ska vara rädd om dem.Det vet jag att ni är. Klart vår Trisse är glad för alla som vill gå ut med honom. All kärlek till dig min älskade hjärtevän🐶❤️❤️❤️💙💙❤️❤️🐶😘😘I-M

Svar: Ja, de är verkligen underbara, våra grannar. De är otroligt betydelsefulla. Utan hjälpen de ger oss med Trisse-promenad varje dag vid lunch vet jag inte hur vi skulle göra för att klara oss. Jag kan ju inte ta ut honom, men ut och kissa behöver han ju såklart. Så det är fantastisk tur att vi har dem. <3 Massa kramar och kärlek till dig, finaste Ing-Marie från mig och vår lille Trisse <333 <333
Hanna Andersson