hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 25 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

VIKTIG påminnelse!

Jag har bara en liten kort sak att säga till er, mina kära läsare. Det är en viktig påminnelse. Och det jag vill säga till er är följande. 
 
För någon vecka sedan gjorde jag ett inlägg där jag skrev att de som vill gärna får passa på att skriva frågor till mig om ni har några. I veckan, troligtvis på tisdag eller onsdag kommer ett inlägg med svar på de frågor ni ställt till mig.
 
Jag har redan fått ett gäng frågor, väldigt intressanta frågor, dessutom. Nu vill jag bara påminna er, om någon av er, mina kära läsare, har någon fråga till mig är det dags att ställa den nu! 
 
Det kan vara vilken fråga som helst. Ni får fråga mig allt mellan himmel och jord och jag lovar att göra mitt bästa att svara så gott jag kan. Så, som sagt, undrar ni något? Passa på att fråga mig nu då! 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: