hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 25 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Fuck ME, denna helvetes jävla sjukdom! 😔🤕

Jag brukar inte svära, inte i skrift och inte i tal. I alla fall inte på svenska. Men jag har inget problem med de som använder sig av svordomar när de pratar och skriver. Jag kan till och med tycka att det krävs svordomar ibland när man beskriver vissa saker. 
 
Som nu till exempel. När jag beskriver hur jag känner just nu. Då krävs det svordomar för att ge lite mer tryck bakom orden och dess innebörd, dess betydelse. 
 
Så här kommer det några svordomar: Fuck ME! Denna helvetes jävla skitsjukdom som plågar mig så enormt mycket att jag vill krypa ur mitt eget skinn. Dö, bara försvinna från jordens yta för jag orkar INTE lida mer. Jag orkar bara inte mer. 
 
Jag har kämpat som ett djur för min överlevnad, pendlat mellan liv och död x antal gånger och varit ett ögonblick från döden men på något vis har jag klarat mig. Lyckats överleva. Jag har lidit svårt sedan min första minut på denna jord. Jag orkar INTE kämpa mer, jag orkar INTE plågas och lida något så extremt något mer. 
 
Fuck ME. Fuck EDS. Fuck Fibromyalgi och Fuck alla andra jävla sjukdomar jag haft den stora oturen att drabbas av. De är inte få, de är inte lätta. De är alla kroniska och plågsamma, vissa mer än andra. 
 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Kramar ❤️

Svar: Kramar <3
Hanna Andersson

2 Anonym
skriven :

Som du har det är det inget konstigt att bli både arg och trött på alla sjukdomar. Håller med dig i allt. Som vanligt. Svär på om det känns lättare. Jag har nog aldrig svurit så mycket som när jag blev så här sjuk. Någonstans måste frustrationen ut. Skickar varma lindrande kramar till dig mitt hjärta❤️❤️❤️💙💙💙❤️❤️❤️🐶I-M

Svar: Det har du helt rätt i, kära du. Vi är så himla lika du och jag. Ja, ibland behöver man faktiskt svära. Och jag svär ändå aldrig. Inte på svenska i alla fall. Precis, någonstans måste frustrationen ut, så är det verkligen! Massa massa kramar tillbaka till dig, världens finaste du <333 <333
Hanna Andersson

3 Enhörningen
skriven :

Håller med. Fuck ME!! Och alla andra sjukdomar som stjäl liv. Livet är väldigt orättvist. Jag hatar dessa orättvisor. Men jag älskar dig hjärtat. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Svar: Ja, verkligen. Fuck ME! Precis. Fuck ALLA sjukdomar som stjäl liv. Ja, livet är verkligen så orättvist. Jag hatar också alla dessa orättvisor.
Och jag älskar dig, min älskade, finaste, mest underbara Enhörning <333 <333 <333 <333
Hanna Andersson