hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och Àr 27 Är gammal. Mitt liv Àr inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla Àr svÄra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fÄtt efter mÄnga Ärs sökande efter orsak för min kropps dÄliga mÄende. Jag har ocksÄ segmentall rörelsesmÀrta i ryggen, sju diskbrÄck, en svÄr refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det Àr med andra ord ingen dans pÄ rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har sÄ mycket positivt och sÄ mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och tvÄ bonushundar, familj och vÀnner betyder allt för mig. Detta Àr lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Fortsatt krasch inne och storm ute! đŸ€•

Ja, precis sÄ som titeln beskriver sÄ Àr det. Jag Àr fortsatt lika kraschad. Jag mÄr katastrofalt dÄligt och tillbringar sÄ gott som all min tid i sÀngen och resten i soffan, alltsÄ inomhus. 
 
Och ute blÄser det storm. Det riktigt lÄter, sÄ mycket som det blÄser. Det blev en konstigt formulerad mening, men jag tror ni förstÄr vad jag menar. 
 
Jag fortsÀtter att vila, vila och vila lite till, allt som oftast i sÀllskap av min lille herr Trisse, sÄklart. De tvÄ senaste nÀtterna (dygnen) har jag sovit ungefÀr fyra-fem timmar sammanlagt. SÄ det Àr okej. Alldeles, alldeles för lite. Men vÀldigt mycket bÀttre Àn ingen sömn alls. SÄ det Àr bra. 
 
Nu ska Trisse och jag fortsĂ€tta att vila med stĂ€ngda ögon i vĂ„rt mörka, tysta sovrum. Just det, en sak till, jag försöker svara pĂ„ nĂ„gon/nĂ„gra kommentarer varje dag. SĂ„ det tar pĂ„ dem, undan för undan. TACK, Ă€n en gĂ„ng, till er mina kĂ€ra lĂ€sare som fortsĂ€tter att lĂ€sa, gilla, kommentera och stötta. TACK till alla er. 💙💙💙
 
HÀr ligger han, lille herr Trisse, med mina ben pÄ var sin sida om honom. JÀtteskönt för honom att vila huvudet mot mitt lÄr och ha mycket kroppskontakt och vara sÄ nÀra som möjligt, tycker han. Och jag hÄller med! Det Àr bara det att detta inte Àr en sÄ bra stÀllning för varken min rygg, mina höfter eller mina knÀn. SÄ jag mÄste, mot Trisses vilja, Àndra hur jag ligger inom tvÄ minuter.
 
Jag har ONT sĂ„ det rĂ€cker och blir över redan som det Ă€r. Det behöver INTE spĂ€das pĂ„ genom en dĂ„lig liggstĂ€llning för min stackars överrörliga, inflammerade, ömma, brĂ€ckliga, svaga kropp. Jag hoppas, och tror nog, att min lille pojk förstĂ„r detta. đŸ¶â€ïž
Namn:
Kom ihÄg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: