hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 25 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Älskade, finaste mormor och morfar! ❤️

Mina tankar är mest upptagna med oro, minnen, hopp och kärlek för min älskade mormor. Och morfar. Mormor är fortfarande inlagd och hon mår verkligen inte bra. 
 
Jag vill dedikera detta inlägg till min älskade mormor och morfar. Två av de personer som betyder mest för mig och som spelat och fortfarande spelar störst roller i mitt liv. 
 
 
Dessa ”regler” stämmer väldigt bra. Men vi har aldrig ätit godis i form av lösgodis eller så hos mormor och morfar. Nej, där har vi fått mormors hemmagjorda sockerkaka och bullar och så. Och melon, det bjuder mormor och morfar alltid på och det är så otroligt gott! 
 
Jag älskar er, mormor och morfar! ❤️❤️❤️
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: