hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 25 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Ett till mål med nya året, att vi ska skratta tillsammans...

...ni fina läsare och jag! Det är i alla fall min plan och min förhoppning! 

Det är faktiskt så att det är ett nytt mål med nya året. Att jag ska skratta mer. Dels för att det är härligt att skratta, man blir glad av att skratta och man är glad när man skrattar och dels för att det finns många studier som visar på hur bra vi människor mår av att skratta. Och just att skratta är en sak som hjälper mig att stå ut med värken och alla andra svåra och plågsamma symtom.

Jag kan inte springa eller simma, inte träna på något sätt. Men jag kan skratta! Och då tänker jag försöker göra det, så mycket och ofta det går. För att göra det möjligt för mig själv men också för att få er fina läsare att skratta tillsammans med mig kommer jag från och med nu lägga ut roliga bilder som inlägg då och då.

Det kommer förhoppningvis få både er och mig att skratta mer, plus att det är enkelt att göra och sparar energi när jag inte har ork att skriva en text som blogginlägg. Hoppas ni gillar idéen och att vi kommer skratta tillsammans!

Vi börjar med några roliga bilder och ser hur det går! 💙

Såhär ganska snart efter julen! 😂😂⛄️⛄️

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: