hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 23 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Jag ligger runt...!

Man skulle kunna säga att jag ligger runt. Eller att jag gjorde det mer för några år sedan. Nu ligger jag hela tiden, men enbart på ett ställe. I min säng. När jag låg runt förut var det i olika sängar och soffan och på olika ställen. I väntrum, hemma hos vänner, i sängen över baksätet och på golvet i värsta fall. Men det är så det är när man är totalt orkeslös och inte orkar varken stå eller sitta, då blir det att man ligger i sängar och soffor på många olika ställen, eller så kan man säga att man "ligger runt mycket", om man vill skoja till det lite. Och det ville jag göra nu!

Här ligger jag i ett väntrum...

...Och här i ett annat väntrum...

...här ligger Trisse och jag och vilar mellan middagen i väntan på efterrätt när vi var bortbjudna på middag för några år sedan. 🐶❤️

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Christin
skriven :

😂😂😂😂😂 Du är rolig sötis!! Puss! ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Svar: 😂😂😂 Visst är jag! 😂😂😂 Puss ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Hanna Andersson

2 Linnea
skriven :

Haha vilken rolig jämförelse. Att du ligger runt! Det stämmer ju, fast inte som det egentligen betyder! Haha Kram!!

Svar: Haha ja visst är det! Kram
Hanna Andersson