hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 23 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Sen med svar på kommentarer!

Nu det sista har jag tyvärr legat efter med att svara på alla underbart fina kommentarer ni läsare skickar. De korta har jag orkat svara på nästan direkt, men de som varit lite längre och ingående har jag inte haft ork eller energi att svara på och de har därför blivit lagda på hög i väntan på att jag ska svara. Jag är verkligen ledsen för det.

Min ambition är att alltid svara på alla kommentarer direkt, oavsett hur långa eller korta de är. Men det är tyvärr inte alltid det blir som man vill. Jag har svarat på några av kommentarerna som legat på hög men några ligger fortfarande och väntar på svar. Jag ska försöka svara så snart som det bara går. Jag har inte glömt bort era kommentarer, verkligen inte, och jag ska svara på alla.

TACK för ert tålamod. Och TACK för att ni läser och kommenterar, även om det ibland kan ta lite tid innan svar kommer. TACK ändå. Ni läsare betyder otroligt mycket för mig! 💙💙💙
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: