hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Fina bilder från vackra Kroatien! ☀️😎

Pappa och åtta stycken av hans bästa vänner befinner sig på en jättestor segelbåt i havet kring Kroatien. Då jag är väldigt, väldigt dålig efter operationen i måndags orkar jag inte skriva och berätta om hur det gick riktigt än. 

Utan dagens blogginlägg kommer istället bestå av några fina bilder från vackra Kroatien som pappa har tagit och skickat till mig.
 
Planen är att jag kommer skriva och berätta om hur operationen gick imorgon dagens blogginläg, förutsatt att jag orkar det, annars blir det på fredag. TACK så mycket för ert tålamo, mina kära läsare! 💙💙💙
 

 
 
 
 
Visst är det otroligt vackert! Tack så mycket för de fina bilderna på ett supervackert Kroatien, pappa! ❤️❤️❤️
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Fantastiska bilder. Vet hur illa det är med dig😢Ändå fick du ut så fina bilder. Försök släppa bloggen några dagar, jag vet hur mycket den betyder för dig. Men du betyder ännu mer för mig och många fler. Tror att vi har förståelse om du väntar med att skriva några dagar. Jag/vi finns kvar här. Stor varm mjuk kram och all min kärlek till dig ❤️❤️❤️❤️🐶🐾❤️❤️❤️‍🩹💙💙💙I-M

Svar: Visst är det helt underbara bilder! Ja, på något sätt fick jag fixat ihop detta inlägg trots att jag var så nyopererad och mådde så helt otroligt dåligt.
Det var väldigt skönt att Lina tog över som Bloggvikarie efter detta inlägget för jag insåg att jag verkligen inte orkade mer. Jag behövde en paus och jag är väldigt tacksam att Lina kunde ge mig det.
Tack så mycket, älskade Ing-Marie, för att du finns med mig och för att du kämpar för och tillsammans med mig. TACK! <333
Stora, varma, mjuka kramar och all kärlek till dig, Ing-Marie! <333 <333 Jag älskar dig, finaste vännen min! <333 <333
Hanna Andersson

2 sandra ledin
skriven :

Wow va fint det är där. Din pappa har tur som får åka dit.

Hoppas du snart känner dig bättre från operationen <3

Svar: Visst är det underbart vackert! Så otroligt fint! Ja, så är det verkligen!

Tack så mycket! Jag återhämtar mig lite, lite, lite i taget, mycket sakta men säkert. <3
Hanna Andersson