hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Jag ligger allt som oftast på tredje plats och det känns helt otroligt! 💙

Av alla tusen- och åter tusentals bloggar som finns på blogg.se, bloggportalen jag skriver på, ligger jag allt som oftast med på deras 10-top lista över de inlägg som fått flest gillningar. Det känns otroligt roligt och bra. 

Och samtidigt som jag tackar er alla, mina kära läsare, varenda en av er, för att ni läser OCH gillar (trycker på hjärtat i slutet av varje inlägg) inläggen vill jag också be er som inte gillar om ni skulle vilja fundera på om ni skulle vilja börja göra det, gilla alltså? 

Det tar mindre än en millisekund att göra, det betyder väldigt, väldigt mycket för mig och det är ett enkelt, men mycket betydelsefullt/meningsfullt, sätt för er läsare att visa mig att ni tycker om det ni läser. 

Ni gör såklart som ni vill! Det är helt och hållet frivilligt om man vill gilla mina inlägg eller inte. Och jag är så otroligt, otroligt glad och tacksam över att ni är så många som läser det jag skriver att ”gillandet” har mindre betydelse. Det absolut viktigaste är att ni, mina kära läsare, läser det jag skriver och följer min blogg. 

Om ni också vill gilla, alltså trycka på det genomskinliga hjärtat- så att det blir rött- som finns längst ner i slutet på varje blogginlägg, skulle jag bli ännu gladare. Men, som sagt, det gör ni som ni själva vill. 

Och att jag ligger på tredje plats över listan på vilka blogginlägg som för dagen fick flest gillningar så gott som varje dag är helt fantastiskt och det gör mig stolt! Jag känner mig stolt över mig själv och det jag skriver- och att det kommer ut ett inlägg varje dag- och över bloggen. 

Och jag känner mig också stolt, mycket stolt till och med, över er, mina kära läsare! Jag tycker ni är helt fantastiska som läser och som gillar mina inlägg varje dag! Jag tycker så extremt mycket om er, varenda en av er, och jag vill verkligen tacka er så otroligt mycket för ALLT!

För att ni läser, såklart, och för att ni gillar, kommenterar och för att ni ger mig och bloggen stöttning och en liten, liten stund av er dag då ni går in på just min blogg och läser just det jag skrivit om min vardag, min svåra situation och om mitt lilla liv! 

Det är HELT fantastiskt, tycker jag, och jag är för evigt glad, tacksam och stolt över er för det! TACK för att ni läser och TACK för att ni finns, mina älskade, finaste, bästa, kära läsare! 

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

GRATTIS min vän❤️Så roligt att läsa hur många som följer dig. Jag förstår det eftersom du skriver så blandat. Om dina sjukdomar, Trisse, familjen,djur och natur plus mycket annat. Och alla fina bilder som du bjuder på. Så Tryck på❤️alla som läser och följer Hanna. Bloggen är hennes liv och betyder mer än vi kan förstå för henne. Stor grattiskram till min fina kära vän❤️❤️🤗❤️🐶❤️❤️💙💙💙I-M

Svar: Tack så mycket, min älskade vän. Tack för dina fina ord, bästa I-M <3<3<3
Hanna Andersson

2 Ulf Eliasson
skriven :

Instämmer till fullo. Nygammal bloggare här. Självklart får du en like. Hoppas du tycker om min lilla blogg.


Svar: Tack så mycket för det <3
Hanna Andersson

3 Cim
skriven :

Du får gärna gilla min blogg med 🙂 tack på förhand . // Cim

Svar: Tack för att du gillar mig blogg och mina inlägg <3 Ska gå in och kolla på din blogg och gilla där. Kram
Hanna Andersson

4 Maria
skriven :

Å vad roligt, grattis! ❤️

Svar: Tack så mycket! Ja, det är alltid roligt! <3
Hanna Andersson