hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

När är då planerna att vi flyttar hem…?!

Ja, det var ju just detta! När ska vi flytta hem?! Vad är tanken, har vi någon plan?! Ja, det har vi faktiskt.
 
Planen är att vi ska flytta hem imorgon, alternativt på torsdag, den av dagarna som blir bäst. Och vilken av dagarna som blir bäst vet vi ikväll när de andra har kommit hem från sina arbeten och vi får pratat igenom allt. 

Jag tycker verkligen inte om att flytta/flytta hem av den enkla anledningen att det tar massvis med energi och ork. Energi och ork som jag inte alls har. 

Saker ska packas ihop, organiseras och till slut också köras hem till huset i stan. Det blir, som alltid annars, min familj som får dra det tunga lasset och göra allt för mig också. 

Jag orkar ingenting som har med flytten hem att göra. Jag vet inte ens hur jag ska orka åka hem i bilen. Men åka hem i bilen måste jag ju såklart göra! Det blir svårt att flytta hem annars. 
 
Jag hoppas att det här med flytten går så enkelt och smidigt som möjligt, både för min och de andras del. 

Trisse älskar att bo här ute på landet (han älskar också att åka båt!). Men han trivs också väldigt bra hemma i huset i stan. Faktum är att jag är så gott som helt säker på att Trisse skulle trivas fint vart som helst, bara vi, resten av familjen, är med honom. 🐶❤️
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Först vill jag tacka dig för den fantastiskt fina kärleksfulla hälsningen som jag fick igår. Blev så glatt överraskad att du tog av din obefintliga ork. Det värmde verkligen. Christer frågade precis om du/ ni flyttat hem än. Så har du berättat om hur jobbigt det är med en flytt för dig.Det går aldrig att förstå hur mycket du lider. Trisse är lycklig när han är hos dig och familjen. Ni kan vara precis vart som helst bara familjen är med. Så är han som lyckligast. Jag hoppas ändå att det går så smidigt som det någonsin kan gå för dig med flytten. Vet att alla gör sitt allra bästa för dig. Varm kram min fina underbara hjärtegoda vän. Älskar dig från djupet av mitt hjärta.💖💖🐶💖🥰👩‍❤️‍💋‍👩😘💞💕💞💙💙💙I-M

Svar: Jag älskar dig med, Ing-Marie! <333 <333 Du är så fantastisk och så otroligt snäll, rar, omtänksam och fin! Vacker som en filmstjärna, det är du det, Ing-Marie! <333 <333
Du har helt rätt i att jag har obefintligt med energi. Jag önskar såå att jag hade ork att skriva med dig varje dag. Jag vill ju så gärna det! Men jag måste prioritera stenhårt den pyttelilla energi jag har.
Skriva så jag får ihop det till ett inlägg om dagen, vilket ofta känns helt omöjligt! Men på något vänster får jag ihop det ändå! Men det tar ordentligt med energi!
Och såklart få i mig mat och vatten, vilket tar väldigt mycket energi det också!
Och överleva, på något sätt! Och det lyckas jag ju med, men så är det inte så mycket mer.

Du är enormt viktig för mig, Ing-Marie! Vi kämpar tillsammans, MEdkämpar som vi är, och vi är starka tillsammans!
Du är fantastisk, du har en speciell plats i mitt hjärta och jag älskar dig. Glöm aldrig det! <333 <333
Många stora kramar och all kärlek till dig! <333 <333
Hanna Andersson

2 sandra ledin
skriven :

Va härligt att Trisse känner sig hemma på så många platser. Det måste underlätta en hel del.
Hoppas hem färden går bra <3

3 Ayanna
skriven :

Sicken fin hund<3 Ser så fram emot att få följa dig på dina äventyr <3

4 Anonym
skriven :

TACK för ditt fina svar och kommentar. Du betyder Allt för mig Hanna. Glöm aldrig det. Allt det du skriver till mig skickar jag tillbaks❤️. Vet hur mycket du kämpar med din blogg. Jag är väldigt glad när du skriver. Men samtidigt vill jag inte att du tar av all din lilla energi som du behöver till att bara leva. Älskar dig av hela mitt hjärta. Du har en alldeles speciell plats där. Min fantastiska omtänksamma fina vän.❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️👩‍❤️‍💋‍👩😘😘😘😘I-M