hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Så var det då dags att ta en massa blodprover igen! 🩸

Precis som titeln säger så är det återigen dags för mig att ta en massa blodprover. De senaste fem-sex gångerna jag behövt ta blodprov har vi kunnat göra det här hemifrån.
 
Mamma har stuckit mig och pappa har erbjudit världens bästa stöttning och det har gått bra. Men så ska det dessvärre inte gå till idag.
 
Nej, idag måste mamma och jag åka till sjukhuset för att ta blodproverna på labb. Detta på grund av att det är avancerade prover som måste tas om hand och förvaras på ett särskilt sätt. 

Det känns otroligt tungt att jag måste ta mig ut i kylan och ösregnet, det bara vräker ner! Jag mår riktigt, riktigt dåligt och jag är extremt utmattad och hela kroppen värker så mycket att det känns som att jag ska gå sönder.
 
Det blir verkligen extremt tufft för mig att ta mig iväg och ta blodprover på sjukhuset idag, det ska ske nu på morgonen. Ni som vill får väldigt gärna hålla tummarna för mig och hoppas att detta går så smidigt, fort och bra det bara kan gå! 

Så här såg det ut efter förra gången jag blev stucken för att ta blodprover. Då var det världens bästa sjuksköterska (mamma) som tömde mig på blod och världens bästa stöttepelare (pappa) som hjälpte till och gjorde det hela möjligt! 🩸
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Jag lider verkligen med dig. Är själv riktigt dålig och totalt utmattad. Bara tanken på att ge mig ut i regnet på morgonen känns övermäktigt. Men du måste kämpa dig iväg trots allt. Jag håller alla tummar och tår för att det ska gå så bra som möjligt med allt. Stor varm kram min kämpe. Älskar dig💗💓💗💓💗🐶🐾💗💖💗💖👩‍❤️‍💋‍👩💝💙💙💙I-M