hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Jag vill inte gnälla utan enbart känna tacksamhet

 
Och jag försöker verkligen att leva på det andra sättet. Jag är otroligt tacksam över väldigt mycket här i livet. Allra mest min familj och allt det stöd och hjälp de ger mig. Jag är tacksam för väldigt många saker.
 
Faktum är att jag på många sätt haft mycket tur i livet, jag fick just mina föräldrar, jag fick en underbar tvillingsyster, jag har föräldrar som lever under välordnade former och som båda två har bra jobb och jag har släkt och fina vänner och tak över huvudet och mat på bordet. Och en familj som hjälper mig med ALLT, dag som natt.

Samtidigt har jag också haft mycket otur i livet. Jag har tidigt i livet, ja, från födseln till och med, EDS, refluxsjukdom mm är jag ju född med, drabbats av inte bara en utan ett tiotal svåra, kroniska sjukdomar. Samtliga utan behandling/botemedel.

Men jag försöker mitt bästa att inte vara bitter över min situation. Jag försöker att inte klaga och gnälla över saker jag inte har, som god hälsa, självständighet, frihet, ett mer "normalt" liv för någon i min ålder osv osv och istället försöker jag att enbart fokusera på hur tacksam jag är VARJE dag över den tur i livet jag haft hittills.

Det är absolut vårt eget val hur vi ser på tillvaron. Om vi ser glaset som halvfullt eller halvtomt. Men vissa har det klart enklare att se glaset halvfullt än andra. Så är det. Och det är definitivt INTE lätt när det är svårt. Det får man inte glömma.

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Underbara Hanna💞Du är verkligen inte bitter. Du klagar och gnäller Aldrig. Du berättar om hur du mår och om dina sjukdomar. Det är en Helt annan sak. Tror vi är lika där också. Som när folk tycker synd om mig känns det obekvämt. Jag har aldrig tyckt synd om mig själv, eller haft offerkofta på mig. Det har du heller Aldrig haft min vän. Och du skriver så ofta om hur lyckligt lottad du är med dina fina föräldrar och din syster Lina. Och vi får ju inte glömma Trisse🐶.Nu har ni fått ännu en familjemedlem i Sofia om verkar måna om dig lika mycket som alla andra gör. Och alla vi som läser din blogg ÄLSKAR dig💖Glöm aldrig det.
Glöm inte att du är värdefull.
All min kärlek till dig min vän💖💗💓💖🐶💖🤗🥰👩‍❤️‍💋‍👩😘💙💙I-M

Svar: Tack såå mycket för alla helt underbara kommentarer du skriver till mig, älskade Ing-Marie! Du känner mig så väldigt väl och du har så rätt i allt du skriver i dina fina kommentarer till mig. <333 <333
Du betyder såå otroligt mycket för mig och jag älskar dig såå mycket. Jag tänker på dig dag och natt! Många stora varma kramar, älskade, finaste du <333 <333 Ps Trisse hälsar så gott till sin fina Extramatte! Jag pussar och kramar honom från fig varje morgon och varje kväll! <333 <333
Hanna Andersson

2 Anonym
skriven :

Finaste Hanna❤️Det är jag som tackar dig för allt du är och gör.Du gör min dag varje morgon jag läser din blogg.Tänker mycket på dig också, det vet du. Min fina käraste vän.Stoor kram till dig och Trisse🤗🤗❤️❤️❤️❤️👩‍❤️‍💋‍👩😘I-M