hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Julen är bortplockad och min älskade mamma är en helt fantastisk kvinna! ❤️

De andra i familjen har hjälpts åt att i olika steg plocka bort julen från vårt hus. Julgranen kläddes av och bars ut av pappa. Den ligger nu på vår tomt, i väntan på att få komma till tippen, och den ser ut att frysa, stackar. 
 
Allt julpynt av alla dess slag som Lina la ner så mycket tid och energi är också borta och de juliga ljusbrickorna och allt annat är borta. Det känns så tomt i huset. 
 
Mamma var ledig igår och förutom att vi myste och njöt av närhet mellan oss och Trisse så plockade hon bort alla ljusstakar här i huset. Och det är några stycken! 

I samband med att hon plockade bort alla ljusstakar från våra fönster putsade hon alla fönstren, på både in- och utsidan. 
 
Hon är helt fantastis, helt otrolig, min älskade mamma! Hon är så väldigt stark. Hon kämpar på så mycket och grejar och fixar och har sig här hemma på ett otroligt sett.
 
Detta medans hon jobbar långt över 100 % på jobbet och trots att hon så gott som alltid har jour, dygnet runt. Hon brukar jobba mycket och slita hårt.Men det har aldrig någonsin tidigare varit så som det är nu under pandemin.
 
Jag vet inte riktigt vart hon får all sin energi och ork ifrån. Men jag vet att Lina och jag har haft den fantastiska turen och lyckan att få just mamma som vår helt underbara mamma. 

Jag och mamma på Sardinien för fem, sex år i september, år sedan. Visst är min älskade mamma väldigt fin! ❤️❤️❤️
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Visst är hon fin er mamma. Du också min vän. Här är också julen bortstädat. Lite tråkigt,älskar ljusstakarna i alla fönster. Samtidigt ser det mer städat ut, inga tomtar mm som trängs överallt😄.Vill ju ha upp allt förstås och det mesta hamnar i mitt rum. Nu kommer ljuset,våren och förhoppningsvis bättre tider. Allt har sin tid,ser redan fram mot påsk.En helg jag tycker mycket om. Men nu blir det inga middagar med barnen, vilket är en stor anledning att jag tycker om alla storhelger.
Nu ser vi framåt så gott det går. Ha en dag fina Hanna. Du är som vanligt i mina tankar varje dag. Kramar❤️❤️🐶❤️❤️👩‍❤️‍💋‍👩❤️😘💙💙I-M

Svar: Ja, mamma är den finaste och vackraste människan jag vet! Jag å andra sidan är allt annat än fin och vacker. Jag har alltid betraktat mig som, samt känt mig, ful och jag är rädd att så kommer förbli.
Jag tycker också att det känns lite tråkigt att alla julsaker är borta. Och jag håller med dig om det, jag saknar också ljusstakarna som lyste så fint i fönstren. Men samtidigt, som du säger, så ser det fint och städat ut utan alla tomtar och annat som trängs längs fönsterbrädor och på andra ställen.
Du har så rätt i det. Allt har sin tid. Åh jag med! Jag ser också fram emot Påsken, en helg som jag också tycker mycket om (vi är så himla lika du och jag! <333) och som vi firar ute på landet i sommarstugan. Det är första gången på året som vi bor där.
Ja, vi får se framåt så gott det går. Ha en dag, älskade, finaste du! <333 Du är som vanligt i mina tankar! <333 Kramar och kärlek älskade du <333 <333
Hanna Andersson