hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Trisse kör med mig, bokstavligen! 😅🐶

Härrom natten låg jag vaken, som jag alltid gör de nätter jag inte tar sömntabletter, och plötsligt hörde jag sängen börja låta och jag kände att huvudändan av sängen började höjas. Jag blev så förvånad eftersom att jag inte själv tryckt på knappen. Då insåg jag att det måste vara Trisse som kommit åt fjärrkontrollen. Jag började leta bland täcke, filt och under Trisse och innan jag hittade fjärrkontrollen satt jag upp! Så kan det gå när lille herr Trisse får tag på fjärrkontrollen och bestämmer sig för att ändra läget på sin mamma! Jaja! Det var bara att sänka ner mig själv igen och lägga fjärrkontrollen längre från Trisse. Han kan bli förvånansvärt lång när han sträcker ut sig, som jag märkte!

Här ligger Trisse på kökssoffan i mormors och morfars kök. Mamma tog denna bild på honom när de andra var iväg och hälsade på mormor och morfar igår. 🐶❤️

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Han trodde nog att du behövde byta ställning så omtänksam som han är😂 Krama om min lilla Trisse från mig💖🐶🐶

Svar: Ja, så var det nog! ;) Han är så snäll så :D Det gör jag och vi skickar kramar tillbaka till dig <333 <333
Hanna Andersson