hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Nu behöver vi verkligen skratta lite igen! 😂

Efter några tuffa inlägg som bland annat handlat om självmord känner jag att det är väldigt viktigt för oss att vi skrattar och det är hög tid för det! Eller vad tycker ni?! 
 
 
 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Fick mig ännu ett gott skratt idag efter en riktig depp på fm. Ibland blir allt bara för mycket och orken finns inte. Då kommer tårarna. Att sen se din humor och få sig ett skratt trots allt är en Lisa för själen. Så skönt att se att du orkar skratta mitt i ditt elände. Älskar dig gumman❤️ Fortsätt kämpa tillsammans med mig❤️❤️❤️❤️Kraamar💝💝💝 I-M

Svar: Härligt att du skrattade! Det är precis det jag så gärna vill med dessa roliga inlägg! Att de ska få er fina läsare att skratta och kanske vända en dålig dag till en bra dag genom humorn och skrattet! Jag fortsätter skratta ändå, trots allt elände! Tårarna rinner såklart ändå, men lite skratt blir det ändå. Ibland samtidigt!
Älskar dig, min finaste Filmstjärna <333 Massa kramar och kärlek till dig <333 <333
Hanna Andersson