hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Jag vill påminna er om något mycket viktigt! 💙

Har du lite pengar över som du skulle vilja skänka till ett välgörande ändamål? Var god och välj att skänka pengar till ME-forskning. Antingen till RME:s Forskningskonto. Eller varför inte till Open Medicine Foundation. De jobbar, precis som RME med att stötta olika forskningsprojekt som försöker lösa ME-gåtan. Men som alltid fattas det såklart pengar!

RME och OMF är de två bästa alternativen, tycker jag, om man vill skänka pengar till förmån för ME-forskning. Och tänk på att det inte behöver handla om stora belopp, allt är bättre än inget. Många bäckar små! Nedan kommer numren dit man kan Swisha eller sätta in pengar på RME:s Forskningskonto.

Däremot går det inte att hitta ett nummer till Swish eller ett bankgiro till Open Medicine Foundation, men det beror kanske på att det är en utländsk sida?! Vill du donera pengar till OMF är det enkelt att gå in på deras hemsida och klicka på "Donate". Det är inte svårt alls, testa. Eller välj RME, om det känns bättre eller enklare! 💙

Här är adressen till Open Medicine Foundation's hemsida och till höger i bild kan man klicka på Donate för att komma vidare om man vill skänka pengar till OMF's viktiga projekt "END ME/CFS Project", som det heter. 

Och här har vi RME's Forskningskontots nummer. Man kan välja mellan Swish och Bankgiro. Väldigt enkelt och snabbt avklarat! 💙
 
💙 STORT TACK till er som väljer att skänka en slant. Det behövs verkligen. Tack. 💙
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: