hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 23 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Skönt att kunna kissa hyfsat normalt igen!

Jag tog min hästdos starka sömntabletter i natt och sov därför bra fram tills klockan sju imorse. Då bytte jag säng, gick över till mammas och pappas säng, och lyckades somna om och sov några timmar till. Resten av dagen har jag legat blick stilla och försökt stretscha ryggen och avlasta med hjälp av kuddar. Det verkar fått effekt för nu på kvällen har jag kunnat kissa nästan som vanligt igen.
 
Mitt "vanliga" är inte helt felfritt, diskbråcken påverkar ju tyvärr en hel del, men det är bättre än att inte kunna kissa alls. Nu ska jag snart gå och lägga mig igen. Det blir samma hästdos sömntabletter även ikväll. Jag behöver verkligen få ordenltigt med sömn. Inte minst med tanke på det otroligt tuffa vårdbesöket jag var iväg på igår som redan börjar ge mig PEM- alltså extra symtom efter en aktivitet. 
 
Lille Herr Trisse och jag vill önska alla fina läsare en riktigt god natt! 🐶❤️😴
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Linnea
skriven :

Skönt att du kan kissa normalt igen! Det är inte klokt att diskbråcken ger dig sån hemsk smärta och svårigheter att kissa mm och ändå kan du inte opereras för att du är för sjuk på andra sätt. Stackare. Att du orkar och stå ut är grymt starkt av dig. Kram

Svar: Det är väldigt skönt att kunna kissa normalt igen! Det är väldigt jobbigt när också det mest basala (som att kunna kissa) inte fungerar som det ska. Nej, det är inte klokt. Men det är tyvärr så det är. Tack. Jag känner mig inte så särskilt stark, men inser att jag ändå är det som står ut med allt! Kram
Hanna Andersson