hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 23 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Grattis Mamma och Pappa på er 25-åriga bröllopsdag! ❤️❤️

Just nu sitter mamma och pappa på ett plan ner till Prag där de ska stanna tills söndag. De firar 25-årig bröllopsdag idag och det tycker jag känns väldigt stort! 25 år! Det är en väldigt lång tid! Och så var de förlovade i tre år innan det. Och ihop ytterligare några år innan de förlovade sig. Jag tror mamma var 17 och pappa 18-19 när de träffades. Så de har hängt ihop i stort sett hela sina liv och det är så fint. Det är det jag själv alltid drömt om, att träffa "den rätta" i ung ålder och sen hänga ihop hela livet. Tänk att kunna säga att man varit gift i 25 år! Och förhoppningvis blir det många, många fler.

 

STORT grattis till er, älskade föräldrar. Lina och jag är världens lyckligaste som fick just ER som våra föräldrar. Ni har gett oss så mycket. Så otroligt mycket kärlek, trygghet, närhet, stabilitet, ömhet, upplevelser i form av resor över hela jorden (allt från Italien till Dubai och Bahamas och mycket mer).

Livet har inte varit enkelt, inte någon gång. Men jag har ALDRIG, inte ens för en minut, önskat mig andra föräldrar än er. Ni har varit, och är fortfarande i allra högsta grad, bäst. Och ni är världens bästa morföräldrar till Trisse. Lina, Trisse och jag älskar er så gränslöst mycket och vi är så glada för er skull all ni är iväg på resa och kommer från vår tuffa vardag. Får en paus från mig och allt vad sjukdom heter. Det förtjänar ni. Vi ses snart och vi hörs ännu snarare. Grattis och massa kärlek till er, Mammi och Pappi (som jag kallar er). ❤️❤️❤️❤️

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anna
skriven :

Åh kul mina föräldrar hade oxå bröllopsdag häromdagen! Kram anna

Svar: Härligt! Det är en dröm för mig, att få fira bröllopsdag en vacker dag! <3 Kram
Hanna Andersson