hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 23 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

💙💛🇸🇪 GLAD MIDSOMMAR! 🇸🇪💛💙

Idag, den 22/6-18, är det Midsommarafton! Tiden har gått så fort att jag inte hängt med. Det känns så konstigt att det redan är midsommarafton. I min hjärna har maj knappt ens börjat! Jag är lite efter, känner jag. Jag vill inte ödsla för mycket energi på att skriva så långt inlägg. För min plan, önskan, mål och hopp är nämligen att jag ska kunna kämpa och tvinga mig upp ur sängen och vara med och äta Midsommarlunch. Kliva ur mitt nattlinne, få hjälp att ta på mig en sval sommarklänning, få hjälp att byta örhängen och vara med och äta sill och potatis. Det skulle jag verkligen VILJA. Sedan om jag orkar det är en helt annan sak. Men jag hoppas, hoppas.

Jag skriver imorgon och berättat hur det gick. Tills dess att vi hörs imorgon vill jag önska alla fina läsare en riktigt fin och glad Midsommar. Oavsett om ni är friska eller sjuka, ensamma eller ska fira med någon/några, glada eller ledsna så önskar jag er en fin dag. TACK till alla som läser, gillar, kommenterar och stöttar. Kramar och kärlek till er från Trisse och mig! 💙💙🇸🇪🇸🇪💛💛

💙💛🇸🇪 GLAD MIDSOMMAR! 🇸🇪💛💙

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Grethe Hagen
skriven :

💙💙💙🇸🇪🇸🇪🇸🇪 GLAD MIDSOMMAR til deg o dine o Trisse lille vakkre Hanna 🇸🇪🇸🇪🇸🇪💙💙💙

Svar: Glad Midsommar älskade Grethe! 💙💙💙 Massa kramar och kärlek till dig 💙💙💙
Hanna Andersson

2 Katarina
skriven :

Tack så mycket! 💙 Önskar även dig och din familj en fin midsommar! 🇸🇪 Hoppas du får må så bra som möjligt.
Många kramar till dig fina vän och till goa Trisse och din övr familj 💕

Svar: Jag har tvingat mig själv att vara med lite då och då, bland annat vid lunchen. Jösses så mycket adrenalin som krävdes! Och envishet. Detta kommer jag få sota ordentligt för, såklart, men det visste jag ju innan!
Hoppas du haft en så okej dag som möjligt.
Många kramar tillbaka, fina vän, från Trisse, mig och familjen <333
Hanna Andersson

3 Anonym
skriven :

Glad midsommar! 💐🇸🇪
Hoppas du haft det bra. Du har en kärleksfull familj och du verkar vara en klok ung kvinna.

Svar: Glad Midsommar! Det har varit helt okej, tack.
Ja, det har jag verkligen! <3 Tack.
Hanna Andersson

4 Linnea
skriven :

Glad Midsommar! Du skriver lika bra som alltid. Läser varje dag! Fortsätt skriv! Kram!!

Svar: Glad Midsommar till dig med! Tack så mycket. Vad gullig du är <3 Tack.
Ja, det ska jag verkligen göra!
Kram
Hanna Andersson