hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 23 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Det är olidligt varmt, tycker vi allihop... 🐶😩

Ja, fy så varmt det är. Jag längtar otroligt mycket till hösten och vintern. Sval luft, mörker, syre i luften, kyla. Allt som inte finns nu. Som om jag inte svettas mycket och har jobbigt med andningen och svårt att syresätta mig resten av året. Nu i denna obehagliga, klibbiga, äckliga värme är allt ännu värre. Usch.

Hundarna tycker också det är jobbigt. Framförallt Tjorven. Hon flåsar och flämtar mest av hundarna och är inte helt i form. Värmen är plågsam även för våra små fyrbenta vänner. Vi tycker värmen är väldigt jobbig, allihop. Inte blir det bättre av att vi ska hem till stan, till ett instängt och kokett hus. Jaja. Vi får bara stå ut och försöka andas oss igenom värmeböljan och komma ihåg att dricka ordentligt (något jag har svårt för trots att jag är törstig dygnet runt).

Så här varma och utslagna är vovvarna. Jag lider med dem. Och med mig själv. Denna värme är INTE rolig.

Tyra och Tjorven...

...och Trisse! 

Tyra... 

... och Tjorven. 

Tyra och Tjorven. 🐶❤️

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Linnea
skriven :

Underbara bilder på era varma små vovvar. Du tar så fina kort, så roligt att titta på! Tack. Kram!!

Svar: Tack så mycket! Tack <3 Jag tycker om att ta kort. Särskilt på djur och blommor och natur. Och blir mest kort på hundarna. Roligt att du tycker om bilderna :)
Kram
Hanna Andersson

2 Katarina
skriven :

Kan bara åter igen hålla med ang värmen, såå sjukt jobbigt : ( Förstår både dig och hundarna, tur att vovvarna verkar har ett svalt klinkersgolv att ligga på : ) Hoppas din e.m/kväll i stan ska bli så ok som möjligt. Många kramar kära vän <333

Svar: Ja, fy sjutton så jobbigt det är. Inte minst för oss sjuka som redan har det tufft och plågsamt. Och för hundarna :(Ja, där på det kalla golvet låg de länge. Funderade på att lägga mig på golvet jag med. Men har ont så det räcker ändå!
Tack. Försöker stå ut och försöker andas. Inte lätt, något av det!
Tänker på dig <3
Många kramar kära du från mig och vovvarna <333
Hanna Andersson

3 Anonym
skriven :

Ja det är så varmt så hälften vore nog. Trivs inte i denna värme. Fina hundar du har.

Svar: Det håller jag med om. Inte jag heller. Tack!
Hanna Andersson