hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Prag gav en paus från vardagen, jobb, mig och verkligheten och nya, fina minnen! ❤️

Jag tänkte dela med mig av några bilder mamma skickat till mig. Prag ser ut att vara en vacker stad och mamma och pappa ser ut att ha haft en fin vistelse där. Det gör mig väldigt glad. De behövde en paus från vardagen. Det behöver de mycket oftare än de får, men vi får vara glada för de pauser de får, lite här och var.

Nu hoppas jag bara att de inte tycker det är allt för tungt att komma tillbaka hem till mig och vardagen med allt vad det innebär och allt den innehåller med sjukdomarna, alla mina begränsningar och mitt helvete. De, som mina närmaste anhöriga, är ju tyvärr en stor del av min situation och även om de inte har mina sjukdomar och symtom och lider av rent fysiskt är det såklart väldigt plågsamt för dem att se mig lida så som jag gör. Dygnet runt, året runt.

Och de hjälper mig så mycket, lägger så mycket tid och energi på att hjälpa mig. Framförallt mamma. Hon hjälper mig verkligen med ALLT. Hon har ett heltidsjobb på dagtid och sedan mig, ett till heltidsjobb som är icke betalt och tungt psykiskt. Det är tufft.

Men förhoppningsvis har de laddat upp och fått lite ny energi under sin resa och paus från vardagen, jobb, mig och verkligheten. Och de har fått nya, fina minnen att se tillbaka på. Det är något fint och positivt att kunna blicka tillbaka mot och minnas när vardagen och verkligheten känns svår och det finns ett behov av att fly undan en stund. Här kommer några fina bilder från Prag!

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anna
skriven :

Åh va fint
PS om du hade eller får mer ork hade du då velat skriva en bok eller vad var är ditt dröm yrke, du skriver bra
Kram anna, ush imon ska jag upp 05 o sen ta 29 blodprover... Fy

Svar: Tack :D Jag har faktiskt skrivit en bok redan, en roman, och har börjat på ett antal. Älskar att skriva och har gjort det så länge jag kan minnas!
Jag skulle gärna vilja skriva en bok av ett antal av mina bloggtexter. Men har inte den energin alls nu. Så det får vänta.
Författare är mitt drömyrke, ja!
Usch då. Hoppas det gått bra för dig idag!
Kram
Hanna Andersson

2 Anna
skriven :

Va kul. E romanen utgiven? Det gick bra men helt slut efter sjukhus vare gång, man spänner sig o oro mm kram

Svar: Ja. Nej, det är den inte. Skönt att det gick bra.
Kram
Hanna Andersson