hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 23 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Tre blev en...igen...! 🐶❤️

Nu blev bonusvovvarna precis hämtade. Tre blev en...igen...! Vi har haft våra älskade bonusvovvar, Tyra och Tjorven, hos oss sedan igår morse eftersom att deras ägare varit iväg på en lite resa över natten. Men nu på kvällen kom de tillbaka och stannade till vid vår stuga och tog Tyra och Tjorven med sig och åkte typ 100 meter innan de stannade igen, denna gång vid deras stuga. Vi bor grannar här ute, som jag berättat tidigare.

Det var lika mysigt som det alltid är att ha våra små tjejer här hos oss. Jag myste med dem alla tre så mycket som möjligt och sen sov lilla Tjorven-korven hos mig och Tyra och Trisse blev hämtade av Lina, när de kom hem mitt i natten efter att vart i Göteborg och sett Guns N' Roses, så de fick sova med henne.

Tjorven och jag låg tätt, tätt tillsammans hela natten och det var otroligt mysigt. Min älskade lilla Tjorven. Jag har skrivit ett långt inlägg om Tjorven som är planerat att komma ut om ett tag. Det får ni hålla utkik efter och se fram emot att läsa. Min älskade, älskade lilla Tjorven. Och Tyra och Trisse. Det är härligt att se dem tillsammans. De älskar verkligen varandra. Vår fina lilla flock med dvärgschnauzrar. En svart (Tyra), en silver (Tjorven som tidigare var svart) och en svart/silver (Trisse). Som vi älskar er! 🐶❤️

Jag bjuder på några bilder som mamma tog på en promenad i solskenet igår! 🐶🐶🐶❤️❤️❤️

Om man tittar ordentligt ser man tre stycken små rumpor. 🐶❤️ 

Här med! På denna fina bild finns också tre små rumpor. Små och söta och den ena är vit. 🐶❤️ 

En varm och mycket söt liten Tjorven! 🐶❤️

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anna. T
skriven :

De är ju för söta 😍😍😍😍😍 jag älskar verkligen dvärgschnauzer!! Det är utan tvekan den bästa hundrasen tycker jag 😊🐶❤ jag vill ha en till så har börjat kolla upp lite uppfödare. Känner ni till någon bra? Gärna en svart dvärgschnauzer 😊 härligt att få sällskap av en Tjorven i sängen ❤❤ hur var konserten? Massa kramar och kärlek 💙💙❤❤

Svar: Visst är de! Jag älskar oxå dvärgschnauzer! Det är en fantastisk ras, jag älskar allt med den! Vill du berätta lite om din, är det Donna hon heter, minns jag rätt? Hur gammal är hon, hur är hon till sättet? Kammar du ull och trimmar (som vi gör med Trisse) eller klipps hon ner (som Tyra och Tjorven)? Som hundnörd och dvärgschnauzer-älskare är sånt intressant tycker jag! Men bara om du vill svara!
Åh så underbart med en till! Uppfödaren till Tyra, Tjorven och Trisse (de är från samma) är inte aktiv längre. Jag ska kolla med Lina, hon har bättre koll på det! Återkommer med svar i en annan kommentar, om jag har något tips/svar att ge dig, vill säga!

Det var så underbart härligt att ha Tjorven hos mig tätt och nära hela natten!

L och pappa tyckte konserten var bra med viss kritik, men ändå väldigt bra!

Massa kramar och kärlek till dig, fina du ❤️❤️❤️❤️🐶🐶🐶
Hanna Andersson