hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 23 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Olidlig hetta som gör ALLT värre! 😰😓

Ja, det är så varmt och hett att det inte är klokt. Jag som trodde jag var så utmattad det någonsin gick att vara innan har nu nått nya nivåer av ÄNNU mer utmattning. Jag orkar knappt blinka med ögonen. Jag orkar inte hålla telefonen mer än mycket korta stunder vilket betyder att jag inte skriver med vänner eller ens svarar min familj när de sms:ar mig. Jag orkar INTE. Jag kan inte ens vända mig om i sängen många gånger. Det går inte.

Jag ligger här och svettas och smälter bort. Andningen är ett stort problem. Det är väldigt tufft att andas och få syre till mig. Det känns som att jag ska kvävas, jag får inte luft eller syre till mig, trots att jag ligger här och flämtar. Det är oerhört jobbigt och ger dödsångest. Det känns som att jag ska kvävas, så illa är det.

Denna hetta gör ALLT värre. Jag lider verkligen. Och jag klarar inte av att stå ut med alla symtom lika bra nu när det är så galet varmt. Men men. Vad ska man göra?! Det är bara att försöka dricka, vilket inte är så lätt det heller, och stå ut. Det är tufft. Men det finns liksom inget annat val.

Mamma och pappa är ute med båten på havet med vänner och badar och går på promenader och plockar björnbär. Lina sitter mest i skuggan och läser. Hon lider också av denna hetta. Hon är en vinter-människa. Hon trivs bäst när det är snö och många minus. Hon har det tufft i denna värme. Det är inte lätt. 😰😓

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Lina
skriven :

Ja som jag längtar efter vintern! Minusgrader, snö och hög klar luft att andas😍☃❄️❤️

Svar: Jag gör faktiskt också det nu! Fy tusan för denna hemska värme :(
Hanna Andersson

2 Nilla
skriven :

Det är tufft med den ihållande och extrema värme vi har nu ❤ Kram

Svar: Ja, fy. Det är hemskt :( Kram
Hanna Andersson

3 Anna. T
skriven :

Usch och fy för denna värmen!! Lider med alla som lider av värmen. Hoppas verkligen det är svalare väder på gång snart! Jag är dom din kära syster en vintermänniska. Tåler inte denna värmen. Om man fryser kan man alltid (oftast iaf) klä på sig något eller ta en filt. Men svettas man så kan man inte gör så mkt åt det 🙄😐 härliga bilder du på de upp på bloggen 😊😊 donna är fantastiskt på att anpassa sig. Man får ta det lite försiktigt o lungt när man går på nya ställen eller nya ställen. Numera har vi henne alltid kopplad för hennes skulle, innan var hon alltid lös. Sen har jag lärt henne en del kommandon som tex, akta, trappa och såja. Hon vet precis vad vi menar när vi säger de orden så stannar till och känner sig fram. Sen är hon som tur är både envis, tuff och orädd så tror hon klarar av att vara blind mycket tack vare de egenskaperna 😊❤🐶 massa kramar och kärlek till dig fina vän ❤❤❤

Svar: Ja, det är verkligen jobbigt och plågsamt med denna värme :( Det hoppas jag med! Står snart inte ut med denna värme :( Precis exakt så hon resonerar! Och det har ni ju helt rätt i!
Tack <3

Förstår att hon måste vara det, din älskade Donna <3 Härligt att ni kommunicerar så bra tillsammans, det värmer verkligen mitt hjärta att läsa det <3 Duktig hon är, ditt hjärta <3
Massa kramar och kärlek till dig, fina vän <333
Hanna Andersson

4 Therese Åström
skriven :

Ja fy. Kan inte annat än att hålla med. De sista dagarna har varit hemska och måendet försämras. Nu längtar jag till hösten.

Svar: Det är hemskt. Så jobbigt att du oxå mår sämre av värmen :( Jag med! Vill ha höst NU!
Hanna Andersson