hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Alla är på bio, utom Trisse och jag..

En av presenterna mamma fick på sin födelsedag, i söndags, var biobiljetter till Mamma Mia 2. Den heter tydligen Mamma Mia: here we go again! Jag ska inte gå med, tyvärr. Och inte Trisse heller, såklart. Så vi får hålla varandra sällskap, som vi alltid gör, medan de andra åker in till stan och roar sig. Jag har sett den första Mamma Mia filmen och den var väldigt bra, tycker jag. Hoppas att nummer två är lika bra.

Jag tycker alltid det är så riskabelt att göra en uppföljare till en film som blev väldigt bra och en publiksuccé. Det kan knappast bli bättre utan riskerar att bli väldigt dåligt. Men vem vet?! Nummer två kanske är lika bra, eller kanske ännu bättre, än den första?! Jag tycker det är roligt att gå på bio, det har jag alltid gillat. Så det känns deppigt att inte kunna följa med. Men jag är väldigt glad för de andras skull att de kommer iväg. Trisse och jag ska göra det vi är bäst på, nämligen ligga i sängen och mysa, mysa och mysa ännu mer!

Jag som är hårdrockare och lyssnar (eller rättare sagt lyssnade) på heavy- och trash metal är inget fan alls av ABBA och den sortens musik egentligen. Men första Mamma Mia filmen tyckte jag var väldigt bra, inklusive musiken. Och jag tycker vissa låtar av ABBA är bra. Jag har till och med varit på ABBA-museet i Stockholm. Det är inte alla metal-fans som har vart det, trots att de helt säkert skulle uppskatta det lika mycket som jag gjorde! 

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Jessica Högberg
skriven :

Har bara sett trailers men den verkar kul!!

Svar: Ja, det gör den! <3
Hanna Andersson

2 Linnea
skriven :

De är sån otrolig tur ni har varann, Trisse och du. Vad skulle ni göra utan varann?!
Hoppas filmen är bra! Den första va helt fantastisk! Men så älskar jag ju ABBA med!
Kram starka tjejen!!!

Svar: Ja, det är det verkligen! Jag vet inte, han är mitt ALLT! <3
Ja, det får vi hoppas! Jag tycker oxå den första var väldigt bra, trots att jag inte är något ABBA-fan.
Kram <3
Hanna Andersson

3 Heléna
skriven :

Hoppas de uppskattar filmen :) Jag och Calle har planerat att gå och se den i helgen. Jag har också varit på ABBA muséet i Stockholm för några år sedan. Hoppas du och fina Herr Trisse får en mysig kväll tillsammans <3 Många stora kramar världens finaste och bästa Hanna <333

Svar: Ja! De tyckte den var bra! En stunds underhållning med många bra skådisar! Visst var ABBA-museum fint!
Tack så mycket, detsamma önskar jag dig och Dessi <3
Många stora kramar världens finaste och bästa du <333
Hanna Andersson