hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 23 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Vi borde alla leva och vara lite mer som hundar! 🐶❤️

Jag har inga nyårslöften alls i år. Det brukar jag inte ha. Det är att sätta onödig press på mig själv, tycker jag. Har jag något jag vill förändra kan jag göra det ändå, utan nyårslöften som riskerar att brytas och generera skuld och dåligt samvete. Har ni några nyårslöften? Trots att jag inte har några nyårslöften har jag en önskan, jag ska försöka leva lite mer som en hund! Ja, faktiskt. Vi har väldigt mycket att lära av dessa underbara djur. Som dessa tolv punkter, till exempel. Om vi alla var lite mer som hundar är jag helt säker på att jorden skulle vara en bättre plats att leva på.

Japp! Där har vi det, svaret på hur man ska leva för att må bättre, få en mer tillfredställande tillvaro och ett lite lyckligare liv. Lev lite mer som en hund. Var lite mer som en hund! Det tänker i alla fall jag testa! 🐶❤️
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Katarina
skriven :

Rolig lista ; ) Tror du har helt rätt Hanna! Vi skulle definitivt må bättre av att ta efter mycket från djuren och hundar. Framför allt detta med att leva i stunden och varken tänka för mycket bakåt eller framåt med allt vad det innebär av stress och oro. Är ju dessvärre lättare sagt än gjort ; ) Nej, något nyårslöfte har jag inte då jag precis som du så klokt uttrycker dig inte vill lägga mer belastning el få någon skuldkänsla över något min kropp och hjärna inte skulle orka med.
Många kramar fina vän <333

Svar: Visst är det en kul bild! Ja, jag tror verkligen det. Tyvärr är det lättare sagt än gjort att leva i nuet. Och att undvika att känna skuld och att låta bli att känna sig som en belastning är verkligen inte lätt.
Nej, pressen känns stor ändå. Så jag vill inte öka den genom att ha löften. Det känns bara dumt.
Många kramar fina vän <333
Hanna Andersson