hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och Àr 27 Är gammal. Mitt liv Àr inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla Àr svÄra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fÄtt efter mÄnga Ärs sökande efter orsak för min kropps dÄliga mÄende. Jag har ocksÄ segmentall rörelsesmÀrta i ryggen, sju diskbrÄck, en svÄr refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det Àr med andra ord ingen dans pÄ rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har sÄ mycket positivt och sÄ mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och tvÄ bonushundar, familj och vÀnner betyder allt för mig. Detta Àr lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Vi borde alla leva och vara lite mer som hundar! đŸ¶â€ïž

Jag har inga nyÄrslöften alls i Är. Det brukar jag inte ha. Det Àr att sÀtta onödig press pÄ mig sjÀlv, tycker jag. Har jag nÄgot jag vill förÀndra kan jag göra det ÀndÄ, utan nyÄrslöften som riskerar att brytas och generera skuld och dÄligt samvete. Har ni nÄgra nyÄrslöften? Trots att jag inte har nÄgra nyÄrslöften har jag en önskan, jag ska försöka leva lite mer som en hund! Ja, faktiskt. Vi har vÀldigt mycket att lÀra av dessa underbara djur. Som dessa tolv punkter, till exempel. Om vi alla var lite mer som hundar Àr jag helt sÀker pÄ att jorden skulle vara en bÀttre plats att leva pÄ.

Japp! DĂ€r har vi det, svaret pĂ„ hur man ska leva för att mĂ„ bĂ€ttre, fĂ„ en mer tillfredstĂ€llande tillvaro och ett lite lyckligare liv. Lev lite mer som en hund. Var lite mer som en hund! Det tĂ€nker i alla fall jag testa! đŸ¶â€ïž
Namn:
Kom ihÄg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Katarina
skriven :

Rolig lista ; ) Tror du har helt rĂ€tt Hanna! Vi skulle definitivt mĂ„ bĂ€ttre av att ta efter mycket frĂ„n djuren och hundar. Framför allt detta med att leva i stunden och varken tĂ€nka för mycket bakĂ„t eller framĂ„t med allt vad det innebĂ€r av stress och oro. Är ju dessvĂ€rre lĂ€ttare sagt Ă€n gjort ; ) Nej, nĂ„got nyĂ„rslöfte har jag inte dĂ„ jag precis som du sĂ„ klokt uttrycker dig inte vill lĂ€gga mer belastning el fĂ„ nĂ„gon skuldkĂ€nsla över nĂ„got min kropp och hjĂ€rna inte skulle orka med.
MÄnga kramar fina vÀn <333

Svar: Visst Àr det en kul bild! Ja, jag tror verkligen det. TyvÀrr Àr det lÀttare sagt Àn gjort att leva i nuet. Och att undvika att kÀnna skuld och att lÄta bli att kÀnna sig som en belastning Àr verkligen inte lÀtt.
Nej, pressen kÀnns stor ÀndÄ. SÄ jag vill inte öka den genom att ha löften. Det kÀnns bara dumt.
MÄnga kramar fina vÀn <333
Hanna Andersson