hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 23 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Värmekaminen skyddar förhoppningsvis från mardrömmar!

Nu har Trisse och jag lagt oss tillrätta här i sängen och ska försöka sova. Önska oss lycka till! Jag sov gott förra natten och det är jag glad för, men det betyder inte att jag inte önskar och hoppas få några timmar även i natt. Hoppas går ju alltid! Jag drömde en sån fruktansvärt mardröm igår natt, jag vaknade upp tårar rinnande och var på väg att få panikångest, så panikslagen och traumatisk var drömmen. Fy för alla mardrömmar. Jag hoppas att Trisse kan vakta mig och skrämma iväg alla eventuella mardrömmar, samt värma mina isbitar till fötter som han alltid gör.
 
Älskade lille värmekamin och i bästa fall också min beskyddare! 🐶❤️
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Jag ska försöka skicka en god dröm till dig finaste fin-favorit! Och be om att få en själv samtidigt...om det kommer någon sömn hit dvs. Kärlek o pussar från din Enhörning ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Svar: Tack så mycket, min älskade, bästa Christin <3 <3 <3 <3 <3 <3 Jag fick någon/några få timmars sömn fram på morgonen. Inte tillräckligt på långa vägar, men mycket bättre än ingen sömn. Hoppas du fick sova!
Massa kramar, kärlek och pussar min kära Enhörning <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
Hanna Andersson