hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 23 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Sen när blev jag omyndigförklarad?! 😳

För några dagar sedan kom ett brev hem med en kallelse till en tandläkartid till mig. Eller rättare sagt till mina vårdnadshavare. Där blev det lite fel när kallelsen skickades ut! Jag är nyss 23 år fyllda, vuxen och myndig. Sen när blev jag omyndigförklarad?! Ja, det kan man verkligen undra. 
 
 
Jaja, shit happens! Och det spelar ju egentligen ingen roll alls att det blev lite fel med den här kallelsen. Dessutom är det så gott som alltid en av mina före detta vårdnadshavare, mamma eller pappa, som öppnar mina brev ändå! 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Nilla
skriven :

Ha ha

Svar: Hehe
Hanna Andersson