hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Saknar att ha mina älsklingar samlade

 
Tyra har de vackraste ögon jag någonsin sett. De är så fina, så snälla, intrycksfulla. Tyra vill alltid ligga nära, gärna i famnen och klappar man för dåligt kravsar hon med tassen tills hon är nöjd. När hon njuter riktigt mycket andas hon på ett speciellt sätt och låter lite dovt.  Tyra kan mysa hur mycket som helst, så länge någon klappar på henne är hon nöjd med tillvaron. Men hon tackar inte nej till att gå ut och gå och spana efter katter och andra spännande djur. Det bor en riktig liten jägare i henne. Tyra är Linas älskling, det är hennes hjärta och Tjorven är mitt. Tillsammans med Tyra och Tjorven har Lina och jag (och hela familjen) upplevt otroligt mycket. Vi har haft så mycket roligt, varit ute på så många fantastiska äventyr. Jag saknar den tiden oerhört mycket. Tänker tillbaka, minns, gläds och sörger. Och jag värderar allt vi gjort tillsammans väldigt, väldigt högt.
 
 
Tjorven ligger gärna som en liten kringla och myser. Om hon varit ute i kylan fryser hon och vill ha en filt över sig. Tjorven är för det mesta väldigt kelig och vill vara med, gärna uppe i famnen och ansiktet. Hon leker mer än gärna och är en riktg liten marodör som slaktar leksak efter leksak. Hon njuter av uppmärksamhet och har sin lillebror Trisse lindad runt sitt lillfinger (eller tass). Hon är go, lilla Tjorven. Egen och speciell, men världens goaste lilla charmtroll! Vi har ett alldeles särskilt band, Tjorven och jag. Hon betyder väldigt, väldigt mycket för mig. Hon är mitt lilla hjärta. Precis som Tyra och Trisse är hon mitt ALLT. 
 
 
Trisse, min lille pojk, är allt en äkta liten man! Han breder ut sig och ligger och snarkar och fiser. Han lever för sina tjejer, uppvaktar dem och lyder minsta vink. Han är som lyckligast när hela familjen och bonushundarna är samlade. Han är lydig och tycker mycket om att träna och bli aktiverad. Men lika pigg som han är är han lat, en riktig soffpotatis som kan mysa hur länge som helst. Han är väldigt social och älskar alla han möter, djur och människor. Hans mage är nästan som en egen individ, den är känslig och har varit lite av ett problembarn ända sen han var valp (trots att det är hans rumpa som krånglat mest det sista). Han är så snäll, vill alla väl och är en riktig liten glädjespridare. Tyra och Tjorven är våra älskade bonushundar och Trisse är vår första egna hund, klart han blir lite extra speciell på grund av det. Men jag älskar dem alla tre, precis lika mycket. Så är det väl med alla sina (päls)barn?!
 
Nu när Lina är i skolan på dagtid kan vi inte längre ha Tyra och Tjorven här regelbundet som vi haft i så många år. Vi kan inte passa dem två dagar i veckan längre eftersom att jag inte kan gå ut med dem så de får kissa. Och vår granne som tar ut Trisse på promenad en gång om dagen kan inte ta med alla tre. Det förstår jag ju såklart, men det är hemskt tufft för mig att inte ha Tyra och Tjorven här två dagar i veckan. Jag saknar dem så otroligt mycket. Timmarna vi var fyra stycken i sängen var de bästa timmarna på hela veckan. Nu finns inte såna timmar längre.
 
Vår älskade trio! 🐶❤️🐶❤️🐶❤️
 
Som väl är har jag fortfarande Trisse kvar här hos mig. Det är tur det. Utan honom hade jag inte orkat fortsätta kämpa och stå ut. Jag önskar att Tyra och Tjorven hade kunnat fortsätta vara här hos oss, hos mig i sängen, två dagar varje vecka. Men nu går inte det. Jag får njuta av den tiden vi fortfarande ses. Och mellan tillfällena vi träffas saknar jag dem väldigt mycket, jag längtar, jag gråter, jag minns och jag tittar på bilder. Även om de inte finns med mig fysiskt, just nu, finns de alltid med mig i tankarna. Och för alltid i mitt hjärta. De är mitt ALLT, alla tre. Tyra, Tjorven och Trisse.  
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Moa
skriven :

Hej finaste Hanna! Nu är jag tillbaka i bloggvärlden. Jag är inne ibland och kikar här inne i din lilla värld. ♥️ Så himla fina dom är vovvsarna, jag verkligen älskar namnet Tyra 😍 hoppas du haft en lugn dag med mindre smärtor jag tänker på dig många kramar Finaste Hanna♥️♥️

Svar: Hej finaste Moa! <3 Härligt att du är tillbaka! Det gör mig väldigt glad att läsa att du är här inne och läser ibland. <3 De är helt underbara, våra små hjärtan. Visst är Tyra ett fint namn! Vi kallas henne Ms Banks också (efter Tyra Banks) eftersom att hon varit utställningshund innan hon blev småbarnsmamma till Tjorven och bonusmamma till Trisse. <3
Det är tyvärr inga dagar med mindre smärtor, men det är som det är. Jag försöker stå ut och kämpa på ändå.
Många kramar finaste Moa <3 Krama lilla A från mig <3 Tänker på er med <3
Hanna Andersson

2 Lina
skriven :

Älskade hundar❤️ Som vi älskar er❤️

Svar: Ja, älskade vovvar. <3 Som vi älskar er! <3
Hanna Andersson