hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 23 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Promenad runt Marstrand!

Idag är både mamma och pappa lediga, Lina också. De ska snart åka ut till Koön och ta färjan över till Marstrand och gå runt ön. Det är en väldigt fin promenad som jag ett antal gånger, men det är många år sen sist. Det är verkligen vackert att gå där ute på klipporna, genom skog och ut igen på bergen bredvid havet. Jag är glad för deras skull att de kommer iväg och går den promenaden och en aning ledsen för min egen skull att jag inte är med. Men jag får se bilder efteråt hoppas jag. Ni också, om ni har tur! 
 
Jag har inte sovit nästan någonting i natt så det är skönt att bli själv här hemma några timmar så jag får vila hjärnan ordentligt. Jag saknar dock mitt säng-sällskap, Trisse. Men han får en härlig tur ute på Marstrand. Han älskar utflykter och jag ser framför mig hur han hoppar och skuttar fram över klipporna med öronen fladdrande i vinden. Det är en fin syn och det känns bra att hela familjen är ute och går och upplever, trots att inte jag gör det. 
 
Trisse i somras när han, mamma och Lina var ute och vandrade. Här fladdrar inte öronen, men ögonbrynen ger vika för fartvinden! Han är så söt, min lille pojk! 🐶❤️
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: