hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 23 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Möglar bort i min ensamhet...

Idag ska de andra till kalas, något som inte är så ovanligt. Min äldsta av de små kusinerna fyllde år, hon blir sex år gammal (hon fyllde år härrom dagen) och firas idag. Jag är som vanligt inte med på något sådant. Det känns tufft, också det som vanligt, men vid det här laget är jag så otroligt van vid att alltid vara den som aldrig är med på kalas och släktträffar och liknande. Jag har inte heller sällskap av min ständiga, älskade lille följeslagare Trisse då han också är med på kalaset igen.
 
Min stiliga lille pojk! 🐶❤️ 
 
Men men. Det finns fördelar med att vara helt ensam hemma. Det är tyst och lugnt och det uppskattar mig hjärna. Jag njuter av lugnet innan stormen (de andra kommer hem) men det går inte att säga annat än att jag känner mig ensam. Självklart skulle jag vilja vara med på kalaset. Jag hade gett vad som helst för att kunna vara med ute i världen, på äventyr, leva, vara där det händer något. Istället för att ligga här i stort lidande och mögla bort.
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Katarina
skriven :

Förstår, känner igen och känner med dig så mycket! Önskar såå att du skulle få möjlighet att delta i livet igen med allt vad det innebär <3
Hoppas att din hjärna får återhämtning i ditt tysta hus och att du ska orka upp lite när din familj kommit hem.
Många varma kramar fina vän <333

Svar: Jag förstår att du känner igen dig och det gör mig väldigt ledsen. Det önskar jag med! Mer än något annat. Tack! Många varma kramar fina du <333
Hanna Andersson