hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 23 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Hemsk frossa gör värmedynan till ett måste! 😰

Jag är helt beroende av min (eller den var egentligen mammas, men jag har kidnappat den) värmedyna. Den är inte stor, men den blir så varm och skön. Det kan dels kännas skönt att ha värmedynan, med riktig intensiv värme/hetta (brännande skulle många nog påstå) på ryggen för att lura hjärnan att känna värmen/hettan mot huden istället för den fruktansvärda smärtan. Det är också skönt att få värme när jag alltid fryser så. Visst är jag ofta väldigt varm också och svettas gör jag så gott som hela tiden, massvis. Men jag har sån svår frossa, frossa som liksom kommer inifrån och som är nästintill omöjlig att råda bot på, oavsett antalet täcken/filtar jag har på mig. Då är värmefilten bra att komplettera med.

Som jag skrivit tidigare, så är det verkligen så att min hemsk svåra feberfrossa är ett av mina svåraste, mest plågsamma symtom. Det är febern, värmeböljorna, svetten och den isande frossan tillsammans, allt i ett, som gör det så plågsamt och svårt att leva med. Värmedynan underlättar i alla fall litegrann och varje liten grej som kan lindra det svåra lidande jag upplever hela tiden är mycket värt. Därför är värmedynan ett måste!

Den här gamla trotjänaren gick sönder igår. Men tack vare min kära far hade jag en ny bara några timmar senare. Tack för det, pappa.

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Katarina
skriven :

Värmedyna är såå skönt! : ) Så gulligt o omtänksamt av din pappa att fixa en ny till dig <3 Jag använder också min varje dag o skulle inte klara mig utan den.
Jobbigt för dig att ha de stora temp.skiftningarna, önskar så att du skulle slippa dem.
Många kramar fina vän <333

Svar: Ja, det är skönt. Väldigt gulligt <3 Nej, jag klarar mig inte heller utan den. Måste ha den hela tiden.
Det är väldigt jobbigt, mycket plågsamt. Jag önskar också att jag slapp detta, eller att det var lite mildare åtminstone.
Många kramar fina du <333
Hanna Andersson