hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och Àr 27 Är gammal. Mitt liv Àr inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla Àr svÄra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fÄtt efter mÄnga Ärs sökande efter orsak för min kropps dÄliga mÄende. Jag har ocksÄ segmentall rörelsesmÀrta i ryggen, sju diskbrÄck, en svÄr refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det Àr med andra ord ingen dans pÄ rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har sÄ mycket positivt och sÄ mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och tvÄ bonushundar, familj och vÀnner betyder allt för mig. Detta Àr lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Born to Sleep! 😮

Jag köpte tvÄ nya nattlinnen frÄn nÀtet som kom för nÄgra veckor sedan. De Àr bÄde sköna och vÀldigt fina. Jag köpte tvÄ stycken likadana, en blÄ (sÄklart) och en svart (lika sjÀlvklart). Jag tog bara bild pÄ den ena, den svarta som jag bÀr nu. Den blÄa Àr likadan, fast blÄ! 
 
Detta Àr trycket pÄ nattlinnet. Likadant pÄ den blÄa. VÀldigt passande mig, bara det att jag för tillfÀllet inte sover nÀstan nÄgot alls...
Namn:
Kom ihÄg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: