hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 23 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Vacker Amaryllis! ❤️

Vi har kvar en (två, men det är bara den ena som blommar) amaryllis sen jul. Den ena är så himla vacker och blommar så fint! Den lyser upp i hela köket. Jag är inte i köket så ofta, det kan gå dagar mellan gångerna, men igår såg jag hur fint den blommade och var tvungen att fotografera. Se så vackert den blommar, vår amaryllis! ❤️
 
 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Katarina
skriven :

Ååh, så vacker amaryllis ni har! : ) Den lyser verkligen upp och piggar upp med den vackra färgen. Blommor gör så mycket för lite mer välbefinnande i tillvaron : ) Hoppas du får en så bra fredag-kväll som möjligt fina Hanna.
Många varma kramar <333

Svar: Visst är den vacker! Ja, det tycker jag med. Älskar blommor! Tack, hoppas din fredag var så bra som möjligt!
Många varma kramar <333
Hanna Andersson