hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 23 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Trisse, mitt största stöd! 🐶❤️

Så känns det verkligen. Trisse förstår. Han vet. Han känner och han gör sitt bästa för att jag ska klara av min vardag. Han är en mycket stor orsak just till att jag kämpar på och står ut och försöker klara av min vardag så gott som det går. Utan honom hade jag gett upp för längesen. Han är enastående, lille Trisse. Han är mitt allt. Som jag älskar honom. 
 
Enda skillnaden är att Trisse inte ligger på mig (det blir för tungt), utan bredvid och att han är en liten icke-fällande dvärgschnauzer-farbror med skägg och mustasch (inte en stor fällande och energisk schäfer). För övrigt stämmer det helt och hållet! 🐶❤️
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Mia
skriven :

Visst är dom mysiga så djur. Mina katter är lika. Alltid nära när jag behöver det! ❤ Kram Mia

Svar: De är underbara! Så härligt att du har mysiga katter <3 Kram
Hanna Andersson