hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 23 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Rådjur och harar på besök! ❤️

Ikväll har vi finfint besök av Herr Rådjur och lille herr/fru (svårt att avgöra vilket) Hare. De står/sitter alldeles utanför fönstret och äter havre. De brukar få havre av oss varje vinter och det vet de så de är flitiga besökare. Trots att vi bor i ett villaområde har vi nära till naturen och vilda djur precis utanför. Det är fint, tycker jag. 

Två mörka bilder på Herr Rådjur där han står och tuggar och äter. Så vaksam och medveten om sin omgivning. Och väldigt fin. 

En lite konstig bild med rådjuret på vänster sida av fönsterkarmen och lilla haren på höger soda, hoppandes från vår tomt och vidare ut på fotbollsplanen.  

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: