hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och Àr 23 Är gammal. Mitt liv Àr inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla Àr svÄra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fÄtt efter mÄnga Ärs sökande efter orsak för min kropps dÄliga mÄende. Jag har ocksÄ segmentall rörelsesmÀrta i ryggen, sju diskbrÄck, refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det Àr med andra ord ingen dans pÄ rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har sÄ mycket positivt och sÄ mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och tvÄ bonushundar, familj och vÀnner betyder allt för mig. Detta Àr lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Omyndigförklarad igen! 😳

Idag fick jag ytterligare en kallelse som Àr till mina vÄrdnadshavare, inte till mig. Jag förstÄr inte varför. Jag Àr 23 Är, det inte direkt sÄ att jag fyllde 18 Är igÄr! Mamma sa att de omyndigförklarat mig bakom min rygg och jag börjar nÀstan tro att sÄ Àr fallet! Konstigt Àr det i alla fall! 
 
Andra gÄngen mamina och pappa fÄr en kallelse för mig! 
Namn:
Kom ihÄg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Linnea
skriven :

Men guud vad dÄligt! Du Àr ju vuxen. De borde behandla dig sÄ oxÄ. Kram

Svar: Ja, det Àr framförallt konstigt. FörstÄr inte hur det kan bli sÄ, de har ju mitt personnummer. Men men. Det Àr ingen större fara. Kram
Hanna Andersson