hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och Àr 27 Är gammal. Mitt liv Àr inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla Àr svÄra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fÄtt efter mÄnga Ärs sökande efter orsak för min kropps dÄliga mÄende. Jag har ocksÄ segmentall rörelsesmÀrta i ryggen, sju diskbrÄck, en svÄr refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det Àr med andra ord ingen dans pÄ rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har sÄ mycket positivt och sÄ mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och tvÄ bonushundar, familj och vÀnner betyder allt för mig. Detta Àr lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Kraschen fortsĂ€tter... đŸ€•

Det var Ätta dagar sedan jag var ivÀg hos lÀkaren, men kraschen fortsÀtter. Har fortfarande extra ont i halsen (kan knappt svÀlja) och vÀldigt svullna lymfkörtlar. Jag har "riktig" feber ocksÄ och har haft i nÄgra dagar, samtidigt som den vanliga ME-febern och feberfrossan hÀrjar i vanlig ordning. VÀrken/smÀrtan Àr fruktansvÀrd, till och med lite vÀrre Àn vanligt, och trots flera dagar av maxdos starka smÀrtstillande gÄr den vidriga vÀrken inte ner. Den lindras nÄgot litet för stunden, men det Àr allt.

Jag har bara sovit nÄgon enstaka timma sedan förra helgen sÄ jag lÀngtar otroligt mycket till ikvÀll dÄ jag ska ta min hÀstdos starka sömntabletter och förhoppningvis fÄ sova flera timmar i strÀck. Jag tar en minut i taget, en timma i taget. Försöker stÄ ut. Försöker överleva. Men det Àr inte lÀtt nÀr lidandet Àr sÄ hÀr stort, Ànnu lite större Àn vanligt.

Trisse finns hĂ€r vid min sida och han fĂ„r mig att kĂ€mpa vidare. För honom bredvid kan jag inte ge upp. Det Ă€r han och jag pĂ„ dagarna. Han behöver mig. Och jag behöver honom. đŸ¶â€ïž

Namn:
Kom ihÄg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Fina Stina
skriven :

Lider med dig.

Var pÄ vÄrdbesök för 9 dagar sedan vilket resulterade i ett av mina vÀrsta PEM-skov nÄgonsin.

Jag kan inte förstÄ att det gÄr att mÄ sÄ dÄligt!

Även "normaldĂ„ligt" Ă€r ju plĂ„gsamt.

Snart Àr det lite bÀttre. Snart. Snart.

Kram 💙

Svar: Detsamma, lider med dig med. Det Àr aldrig roligt att krascha. Framförallt inte efter vÄrdbesök som inte ens Àr roliga. Det kan inte jag heller förstÄ. Ja, det Àr det verkligen.
Vi fÄr hoppas, hoppas! <3 Kram
Hanna Andersson