hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 23 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Herr Rådjur och herr Trisse i snön! ❄️

Vi har besök av ett eller flera rådjur och en eller flera harar varje kväll. Det är så fint att se dem komma gående/hoppandes in på vår tomt för middag/kvällsmat. Det är oftast herr Rådjur som kommer men han tar med sig frugan ibland. Hela vår trädgård är full av spår av djur. Rådjur, harar, katter och hundtassar, såklart.

Här står han och äter havre i vår trädgård, herr Rådjur. Där bakom ser man skogen och "början" på kullen. 

Här är han påväg från middagen. Kanske går han till sin fru och umgås med henne. De vita rådjurs-rumporna lyser lika mycket som den vita snön. 

Trisse och pappa var uppe på "kullen", en kulle omgiven av skog som vi har precis vid huset. Pappa kastade pinnar som Trisse sprang och lekte med. De brukar gå dit, det är deras ställe. Pappa tog en superfin bild på Trisse där uppe på kullan, i skogen, i snön. Det var också han som fotograferade herr Rådjur tidigare ikväll. Tack pappa för alla fina kort du tar och skickar till mig!

Vår älskade lille Trisse! 🐶❤️

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: