hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Nej, riktigt så åpen är jag inte!

Redan i oktober månad inhandlades det två stycken Julkalendrar, såna med små chokladbitar i, till mig och Lina. Det innebär att vi äter varsin liten chokladbit varje kväll, från den första december fram tills julafton den 24:e. De kvällar jag inte orkar äta en chokladbit eller illamåendet och aptitlösheten är så svår att inte ens en chokladbit går ner får jag ta två nästa dag. Jag älskar verkligen choklad men min matlust är lika med noll, har verkligen ingen aptit alls och jag är illamående precis hela tiden. Tyvärr.

Det är en fin tradition Lina och jag har, julkalender med choklad i. Vi har haft denna tradition i många år och ska det vara riktigt riktigt ska det vara mamma och pappa som köper kalendrarna och "överraskar" oss med dem. Men efter att de glömde köpa kalendrar till oss förra året tog vi saken i egna händer för att inte riskera samma missöde ett år till!

Hittade denna bild när jag bläddrade runt lite på Facebook och tycker den är rolig! Men så illa är det inte i mitt fall, riktigt så åpen är jag inte! Men i fall mitt sötsug skulle slå till ordentligt är det Lina som serverar mig min chokladbit varje kväll. En om dagen, inte mer. Annars räcker det ju inte fram tills julafton och det vore inte så roligt.

Ps "åpen" betyder "girig", för er som inte pratar göteborgska som jag!

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Så härligt att läsa och se dina bilder. Du har verkligen humorn kvar. Det bästa man kan ha vännen. Älskar dig ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️😘😘😘😘😘😘🥰🥰🥰🥰🥰

Svar: Japp, humorn finns kvar och tur är väl det! Det är tur man kan skratta fortfarande! Älskar dig med, fina du <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
Hanna Andersson