hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Första advent, glögg och pepparkakor! ❤️

Idag är det första advent! Det är inte klokt så fort tiden går! Igår var mamma, Lina, Linas flickvän och Trisse hos mormor och morfar där min moster och hennes familj var för att baka pepparkakor och göra pepparkakshus. Det var väldigt tråkigt att inte vara med på det detta året heller. Känner mig alltid så ensam när jag aldrig är med på såna där roliga, mysiga saker.

När de var tillbaka julpyntade de tillsammans med pappa hela huset. Och inte heller det var jag med på... Men sen åt vi några pepparkakor och drack glögg på kvällen när jag var bytte sängen mot soffan en stund och det var mysigt. Bara det att jag inte har någon som helst aptit eller matlust. Inte mycket, knappt något alls, som är som det ska vara med min kropp och hjärna.

Ikväll ska vi tända första av fyra ljus och kanske dricka lite glögg och äta några pepparkakor igen! Förutsatt att jag orkar mig ut i soffan en stund igen. Vi får hoppas på det!

Ska snart dela med mig av bilder på hur fint det är här hemma med allt julpynt. Men än så länge har jag inga bilder på det, men snart så!

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: