hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 23 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Tuggummi funkar fortfarande inte!

Härrom dagen testade jag att tugga på ett tuggummi för första gången på säkert två-tre år. Jag vet inte riktigt varför jag testade just då, men jag ville väl se om det gick. Det gjorde det inte. Det var ett väldigt jobb att gå tuggummit mjukt och när det väl blivit mjukt hade jag redan så ont i käkarna och sån mjölksyra i musklerna att jag inte orkade tugga mer. Så det var bara att spotta ut!

Dessutom mådde jag illa av smaken också, inte bara av doften. Doften av tuggummi gör mig väldigt illamående av någon konstig anledning. Det är ett problem eftersom att mamma och Lina tuggar tuggummi i stort sett hela tiden! Men men. Jag är relativt skyddad mot tuggummidoften här inne i mitt mörka rum.

(Bild från Google!). Tänk jag som alltid tuggade tuggummi, jämt och ständigt, hela tiden. Det är längesen nu. Mina käkar mådde dåligt och var svaga och överrörliga och instabila redan då. Men inte så dåliga som de är nu. 

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: