hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 23 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Saknar Trisse otroligt mycket, men idag kommer de hem! 🐶❤️

Nu har mamma, pappa och Trisse varit borta i ungefär två dygn. Två nätter och två dagar. Jag saknar Trisse otroligt mycket! Vi är inte vana att vara ifrån varandra längre än tiden han är ute och går promenader på dagtid. Vi umgicks och är nära varandra större delen varje dygn. Därför är det väldigt konstigt, ovant, och känslomässigt jobbigt att vara ifrån honom. Jag vet att han har det superbra och att han har haft det lika bra utan mig. Men kanske saknar han mig lite ändå. Jag vet inte.

Jag saknar mamma och pappa också, såklart, men inte lika starkt som jag längtar efter och saknar Trisse. Det är ofta bra för relationerna inom en familj att vara ifrån varandra lite då och då och så är det nu också. Men bara när det gäller min relation med mamma och pappa. Inte när det kommer till min och Trisses relation. Honom saknar jag bara väldigt mycket!

Men nu behöver jag inte sakna honom särskilt mycket länge till för de kommer hem om några timmar. De kommer hem lagom till Trisses födelsedag. Trisse fyller nämligen år den tjugonde. När Trisse kommer hem ska jag krama och pussa på honom och klia honom sådär på mitt speciella sätt som han tycker så mycket om.

Sen får han ligga med mig i sängen och mysa och vila medan min hjärna förfäras och det otroligt tuffa lidandet, på grund av alla höga ljud min otroligt känsliga hjärna måste stå ut med, börjar igen. Vore det inte för att mitt saknade lille hjärta Trisse kom hem hade jag aldrig klarat av att stå ut med detta lidande som den högre ljudnivån leder till. Det är tur jag har Trisse.

Trisse tittar på och säger "hej" till ett får! 🐶❤️

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Jessica Högberg
skriven :

Men stort grattis till Trisse!!

Svar: Han hälsar och tackar så mycket! 🐶
Hanna Andersson