hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 23 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Mamma och pappa åkte till N.Y.C imorse! ✈️🗽

Imorse, vid sex, åkte mamma och pappa och tre andra par tillsammans till New York. Lina körde några av dem till Landvetter men nu är hon tillbaka hemma igen. Mamma och pappa med vänner ska vara i N.Y.C i åtta dagar, så de kommer hem nästa måndag. Jag är otroligt glad för deras skull att de ska iväg. Detta är en resa, och paus från vardagen, som de verkligen sett fram emot och behöver. Mamma var ju i N.Y.C med jobbet i november förra året och pappa (och jag) har alltid drömt om att åka till just New York.

Jag kommer sakna dem väldigt mycket. Trisse och Lina med. Men samtidigt ser jag fram emot hur tyst och lugnt det kommer vara här hemma. Lina har som väl är bara en enda dag i skolan tiden de är borta. Resten av skoldagarna är det självstudier (så hon är hemma och pluggar) och någon ledig dag lite här och var. Det är en väldig tur att det passade in så bra precis när mamma och pappa är borta.

Lina kommer få en hel del jobb nu med fullt ansvar för att Trisse ska komma ut och få mat. Allt mys och sällskap står jag för såklart. Och så har Lina fullt ansvar för mig också. Det innebär att ge mig mat och dryck och hjälpa mig med kläder, mediciner mm. Allt som mamma gör. Sen kommer hon inte tvätta och det orkar inte jag heller så mamma kommer mötas av ett tvättberg när de kommer hem. Tyvärr. Jag som tyckte det var skönt att tvätta och bli av med tvättbergen... Jaja. Nu är det som det är.

Jag hoppas att mamma och pappa och deras vänner får en kanonresa och att pappa skickar bilder till mig så jag kan dela med mig av dem till er! Det ser jag fram emot!

Mina vackra och bästa föräldrar! Som jag älskar er! Trisse, Lina och jag kommer sakna er otroligt mycket! Hoppas ni får superfina dagar i N.Y.C och att ni tar vara på pausen från mig och allt vad sjukdom heter och alla dess begränsningar de sorgligt nog också ger er, inte enbart mig. ❤️❤️

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Katarina
skriven :

Så härligt för din mamma och pappa med New York! : ) Hoppas du med Linas hjälp och Trisses sällskap ska få en så bra vecka som möjligt. Många kramar fina Hanna <333

Svar: Ja, verkligen! Tack, det hoppas jag med! Många kramar fina du <333
Hanna Andersson

2 Linnea
skriven :

Men Gud så roligt för era föräldrar! Jag vill oxå åka till New York. Verkar så himla häftigt! Hoppas du klarar dig utan all hjälp din mamma ger dig. Kram!!

Svar: Ja, verkligen! Jag är så glad för deras skull! Jag med. Tack, det hoppas jag med! Kram
Hanna Andersson