hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 23 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Bananpannkakor till frukost! 🍌🍳

Imorse bjöd mamma mig på bananpannkakor till frukost för andra lördagsmorgonen i rad. Förra veckan, i påskas, gick hon efter receptet ett ägg, blandat med en mosad banan och lite vaniljsocker och det var gott men konsistensen blev lite för "bananig". Så idag testade hon istället att ta en mosad banan tillsammans med två ägg och lite vaniljsocker och det blev mycket bättre! Det är en enkel och god frukost som är nyttig och som går snabbt att göra. Bara fördelar!

Så här såg det ut förra lördagen då bananpannkakssmeten stektes i vår lilla stekpanna. Jämför med stekspaden för att förstå hur liten och gullig stekpannan är.
 
Jag rekommenderar er att testa bananpannkakor till frukost. Vill man kan man såklart lägga i blåbär eller hallon eller något annat bär och tycker man det är för lite med bara två pannkakor (denna mängd smet gav två stycken små pannkakor) är det bara att komplettera med en smörgås eller liknande. Men två små pannkakor var mer än tillräckligt för mig och min dåliga aptit!

Det var inte sista gången jag åt det här. Om mamma vill fortsätta göra bananpannkakor till mig, vill säga. Annars var det visst sista gången jag åt det! Men det tror jag nog inte. Mamma är för att jag äter nyttig frukost och främst att jag äter något alls till frukost.

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Linnea
skriven :

Gott! Jag håller med din mamma, jag är oxå bara glad du får i dig något! Kram!!!

Svar: Ja, det är gott! Förstår det. Det är mitt mål varje dag: äta, dricka och gå på toa. Kram
Hanna Andersson