hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 23 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

En Panter...?! Nej! En Casient...?! 😬😳

Det är verkligen inte enkelt att få ihop vissa ord när man är hjärntrött som få. Igår skulle jag säga "cancerpatient". Men det gick inte. Först blev det "panter". Så hörde jag jag hur fel det blev och försökte igen. Då kom namnet/ordet "casient" ut från min mun. Men oj så fel det blev, igen.

Vid det laget började både Lina och jag skratta för att det lät så roligt. Sedan försökte jag igen, tog det riktigt långsamt och bokstaverade nästan ordet, delade upp det i små bitar. Då gick det. Cancerpatient. Inte panter... Inte casient. Tänk så fel det kan bli. Tur jag kan skratta åt eländet (eländet = min hjärna)!

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Days by Johanna
skriven :

Ett gott skratt förlänger livet säger det, så du får se det så <3

Svar: Så är det! Absolut! ;)
Hanna Andersson

2 Katarina
skriven :

Dessa tokiga ME-hjärnor ; ) Kramar<333

Svar: Ja, de är för tokiga! ;) Kramar <333
Hanna Andersson

3 Netti Starby
skriven :

Haha så tokigt det kan bli! :-D Kramis

Svar: Haha ja verkligen! ;) Kram
Hanna Andersson

4 Lina
skriven :

Haha😂 Väldigt roligt att bo tillsammans med en ME hjärna. Ibland påfrestande, men oftast väldigt underhållande😎 Puss Honey❤️❤️❤️❤️

Svar: Hehe 😂 Vet att det oftast är påfrestande och det är jag ledsen för. Men ibland bidrar den gamla ME-hjärnan till en del skratt också! 😂😂 Puss Lini ❤️❤️❤️❤️
Hanna Andersson