hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och Àr 27 Är gammal. Mitt liv Àr inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla Àr svÄra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fÄtt efter mÄnga Ärs sökande efter orsak för min kropps dÄliga mÄende. Jag har ocksÄ segmentall rörelsesmÀrta i ryggen, sju diskbrÄck, en svÄr refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det Àr med andra ord ingen dans pÄ rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har sÄ mycket positivt och sÄ mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och tvÄ bonushundar, familj och vÀnner betyder allt för mig. Detta Àr lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

En Panter...?! Nej! En Casient...?! 😬😳

Det Àr verkligen inte enkelt att fÄ ihop vissa ord nÀr man Àr hjÀrntrött som fÄ. IgÄr skulle jag sÀga "cancerpatient". Men det gick inte. Först blev det "panter". SÄ hörde jag jag hur fel det blev och försökte igen. DÄ kom namnet/ordet "casient" ut frÄn min mun. Men oj sÄ fel det blev, igen.

Vid det laget började bÄde Lina och jag skratta för att det lÀt sÄ roligt. Sedan försökte jag igen, tog det riktigt lÄngsamt och bokstaverade nÀstan ordet, delade upp det i smÄ bitar. DÄ gick det. Cancerpatient. Inte panter... Inte casient. TÀnk sÄ fel det kan bli. Tur jag kan skratta Ät elÀndet (elÀndet = min hjÀrna)!

Namn:
Kom ihÄg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Days by Johanna
skriven :

Ett gott skratt förlÀnger livet sÀger det, sÄ du fÄr se det sÄ <3

Svar: SÄ Àr det! Absolut! ;)
Hanna Andersson

2 Katarina
skriven :

Dessa tokiga ME-hjÀrnor ; ) Kramar<333

Svar: Ja, de Àr för tokiga! ;) Kramar <333
Hanna Andersson

3 Netti Starby
skriven :

Haha sÄ tokigt det kan bli! :-D Kramis

Svar: Haha ja verkligen! ;) Kram
Hanna Andersson

4 Lina
skriven :

Haha😂 VĂ€ldigt roligt att bo tillsammans med en ME hjĂ€rna. Ibland pĂ„frestande, men oftast vĂ€ldigt underhĂ„llande😎 Puss Honey❀❀❀❀

Svar: Hehe 😂 Vet att det oftast Ă€r pĂ„frestande och det Ă€r jag ledsen för. Men ibland bidrar den gamla ME-hjĂ€rnan till en del skratt ocksĂ„! 😂😂 Puss Lini ❀❀❀❀
Hanna Andersson